28., středa 17.2.2021, MEO Aréna
3:0
1:0, 0:0, 2:0
HC ZUBR Přerov

Petrásek - Forman, Dluhoš, Zbořil, Krisl, Mlčák, Dřímal - Doležal, Pšurný, Dostálek - J. Svoboda, Hejcman, Číp - M. Svoboda, Indrák, Süss - Štefka, Macuch, Dvořák. Trenér: Vladimír Kočara.

HC Frýdek-Místek

Suchánek - Haman, Hrachovský, J. Adámek, Husák, Zahradníček, Repe - R. Veselý, Mikulík, Šedivý - Martynek, D. Kindl, Klimša - Macháček, Peterek, Tomi - Flok, Przybyla, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
2. Forman (M. Svoboda, Dostálek), 49. J. Svoboda (Číp, Zbořil), 57. Pšurný (M. Svoboda, Forman)
Statistiky
Vyloučení: 4:6
Využití: 2:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 24:23
Zblokované střely: 8:11
Vhazování: 50:28
Rozhodčí: Koziol, Ondráček - Komínek, Kráľ
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Vladimír Kočara (trenér HC Zubr Přerov): Je to vydřené vítězství. První třetinu jsme odehráli, jak jsme chtěli. Ve druhé Frýdek ukázal velkou kvalitu, tam jsme měli i štěstí. Jak jsme ve třetí části dali gól na 2:0, tak jsme si to zkušeně pohlídali. Náš plán byl vyhrát 1:0, vyhráli jsme 3:0. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Petyho v bráně, chytal výborně. I díky němu bereme tři body.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Pokud se hrálo pět na pět, tak jsme byli lepším týmem, než domácí. V nerovnovážných stavech, to znamená v přesilových hrách a v oslabení, byl soupeř daleko lepší. Ono tomu vlastně odpovídají i statistiky za celou sezonu. Utkání se dnes lámalo ve druhé třetiny, kdy jsme Přerov pustili snad jen k pěti střelám a my naopak měli dost šancí na to, abychom zápas v té fázi střetnutí otočili. To by domácí celek určitě výrazně znervóznilo. Druhý gól pak domácí tým jednoznačně uklidnil. Snažili jsme se s výsledkem ještě něco udělat, ale Zubři dokázali ve hře čtyři na čtyři utéci a pojistit si výhru třetí brankou.