26.kolo, pondělí 2.3.2020, ZS Kadaň
1:9
0:2, 0:5, 1:2
SK Kadaň
Štěpánek (38. Galuška) – Trefný, Eliáš, Delmarche, Foltýn, Procházka, D. Zeman – Koblížek, J. Müller, Wágner – Z. Zabloudil, Rindoš, Homer – Dubský, Žolobov, Wojnar.
HC Frýdek-Místek
Suchánek (G. Hubáček) – Jenáček, Haman, Bartko, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský, Rufer – Kafka, Klimša, Tomi – R. Szturc, Hladonik, Martynek – Eret, Kaukič, Matiaško – Geidl, Stuchlík, Motloch.
Branky
49. Wojnar (Žolobov)
4. Klimša (Kafka, Jenáček), 5. Eret (Bartko), 22. Bartko (Hladonik), 29. Kafka (Tomi, Klimša), 33. Tomi (Kafka, Klimša), 36. Klimša (Haman), 38. Kafka (Haman, Motloch), 48. Matiaško (Jenáček, Kaukič), 51. Tomi (Kafka, Klimša)
Statistiky
Vyloučení: 5:2
Využití: 0:2
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 26:46
Zblokované střely: 1:3
Vhazování: 34:43
Rozhodčí: Kostourek, Jechoutek – Votrubec, Ševic
Diváci: 196
Ohlasy
Tomáš Hamara (SK Trhači Kadaň): Frýdek-Místek byl lepší na všech frontách. Nastoupil na nás aktivně a my jsme standardně zaspali úvod utkání. Poté jsme se snažili to trochu vyrovnat. V první třetině to pak bylo dobré, ovšem neustále jsme chtěli kombinovat do prázdné brány, pořádně nevystřelíme – to proti takovémuto soupeři určitě nemůžeme hrát. V prostřední části jsme byli hrozně odevzdaní. Jediné, co mohu, tak musím smeknout vzhledem k poslední třetině, ve které jsme byli hodně vylučovaní, což hodně kluky namotivovalo a semklo. Z naší strany to bylo parádně ubráněné. Jako jsme bojovali v posledních deseti minutách, tak takto bychom měli bojovat celý zápas, i když jsme teda hodně oslabení. Sestava je momentálně taková, jaká je, ale my musíme bojovat a znovu bojovat. Do každého střídání jít na sto deset procent.
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Myslím, že jsme byli lepším týmem od začátku zápasu. První třetina z naší strany nebyla nic moc, přestože jsme vedli 2:0. Kadaň nás přestřílela, ale následně jsme si k tomu něco v šatně řekli a další dvě periody již byly v naší režii. Zasloužené tři body pro nás.“