20.kolo, sobota 15.2.2020, Hala Polárka
2:3
0:2, 1:1, 1:0
HC Frýdek-Místek
L. Daneček (Suchánek) – M. Adámek, Haman, D. Stránský, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský, Jenáček – Kofroň, Hladonik, Mikulík (C) – Kafka, Klimša (A), Tomi – R. Szturc, Przybyla, Martynek (A) – Stuchlík, Kaukič, Motloch.
SK Horácká Slavia Třebíč
Jekel (Do. Svoboda) – D. Krenželok, Szathmáry, Padrnos, Nedbal, Kowalczyk, Furch, Hort – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Laš, Bittner, Psota (A) – Malec, Václavek, Ferda – Michálek, Tadeáš Král, T. Havránek.
Branky
23. Kaukič (Stuchlík, Motloch), 57. Tomi (Haman, M. Adámek)
1. Psota (Bittner), 5. Nedvídek (Šťovíček, Laš), 34. Nedbal (D. Krenželok, Psota)
Statistiky
Vyloučení: 6:4
Využití: 0:2
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 25:30
Zblokované střely: 7:3
Vhazování: 33:35
Rozhodčí: Barek, Ondráček – Bartek, Dohnal
Diváci: 1000
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Vstup do zápasu nás stál tři body. Udělali jsme tam dvě zbytečné chyby jak ve hře 5 na 5, tak i v oslabení. Potom jsme se to samozřejmě snažili stáhnout, což se nám i částečně povedlo, ale pak opět přesilovka a gól na 1:3. Ten nás asi zlomil. V power play, jednu jsme využili, ve druhé jsme měli obrovské šance. Bohužel. Ale my jedeme dál, máme bod náskok, z venku musíme přivézt body. A pak uvidíme, co dál.
Radek Novák (trenér SK HS Třebíč): My jsme měli výborný vstup do utkání, dostali jsme se do dvoubrankového vedená, což uklidnilo naši hru. V první třetině jsme hráli výborně a soupeře jsem k ničemu nepouštěli. U druhé třetiny jsme si to začali komplikovat, nebylo to podle našich představ. Soupeř po zásluze snížil. Druhá třetina nebyla z naší strany dobrá. I tak se nám ale podařilo využít přesilovou hru. To dvoubrankové vedení nám zase dodalo trošku klidu. Potom jsme čekali tlak domácích, že to otevřou, že do toho útoku půjdou. To se potvrdilo, takže jsme se zaměřovali hlavně na obranu. Domácí si vytvořili pár gólových šancí. Takže dneska asi trošku se štěstím získané tři body. Dobrý týmový výkon, od toho se chceme odrazit. Toto utkání si užijeme do půlnoci a zítra se jdeme připravovat dále.