8.kolo, úterý 7.1.2020, Hala Polárka
7:3
2:1, 3:2, 2:0
HC Frýdek-Místek
Malík – Bartko, Haman, J. Michálek, L. Kovář, Hrachovský, J. Adámek – Tomi, Klimša (A), Kafka – Mikulík (C), Stuchlík, Kofroň – Kaukič, Przybyla, Eret – Konečný, Motloch, D. Stránský.
HC Slovan Ústí nad Labem
Brízgala (29. Stahl) – Müller, Smetana (C), Vl. Brož (A), Zajíc, Veber, D. Málek, Zukal – Kružík (A), Filip, Tůma – Maršoun, Vildumetz, Krliš – Severa, J. Havel, O. Bláha – Jelínek, Kordule, Grim.
Branky
5. Hrachovský (Bartko), 9. Eret (Przybyla, Motloch), 28. Przybyla (Eret, Kaukič), 34. J. Adámek (Eret), 37. Kofroň (Mikulík), 52. Kofroň (Przybyla, Kaukič), 60. Hrachovský (Klimša, Stuchlík).
17. Filip (Kružík, Tůma), 22. J. Havel (Severa), 39. Vl. Brož (Krliš, Vildumetz).
Statistiky
Vyloučení: 3:6
Využití: 2:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 42:20
Zblokované střely: 8:9
Vhazování: 36:31
Rozhodčí: Koziol, Cabák – Gančarčík, Hranoš
Diváci: 895
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): My jsme k tomu utkání přistoupili diametrálně odlišně než v Benátkách. Tam nám chyběl tlak do brány a spousta střel. Vystřelili jsme tam málokrát. Tak jsme si řekli, že to změníme, a to se nám naštěstí povedlo. Myslím si, že jsme byli od začátku lepší. Chtěli jsme víc, měli jsme i víc puk na holi, lepší pohyb, větší chuť. I proto říkám, že je to naše zasloužené vítězství a jen doufám, že to zopakujeme ve středu proti Sokolovu.
Jaroslav Roubík (HC Slovan Ústí nad Labem): Frýdek do toho zápasu nastoupil líp. Měl tam dvě tři šance a toho využil. My jsme se pomalu dostávali do zápasu, ale dostali se do něj. Srovnali jsme a deset minut byl Frýdek horší než my. Jenže my jsme toho vůbec nedokázali využít, nepřidali jsme další gól. To domácí dali z jedné šance jeden gól, potom náhodný druhý, třetí.... A pak už si to pohlídali, byli lepší. Frýdek dal prostě dnes více gólů a vyhrál.