4., čtvrtek 26.12.2019, ZS Prostějov
2:3p
0:2, 1:0, 1:0, - 0:1
LHK Jestřábi Prostějov
Huf – Mrázek, Drtil, Husa, P. Krejčí, Hamrlík, Muška, Březák – L. Krejčík, Račuk, Žálčík – Divíšek, Hrníčko, Nouza – T. Jandus, V. Meidl, Chlán – M. Novák, Miškář, Vachutka.
HC Frýdek-Místek
L. Daneček – Rufer, Bartko, L. Kovář, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský, D. Stránský – Kafka, Klimša, Kofroň – Tomi, Stuchlík, Mikulík – Eret, Przybyla, V. Nestrašil – Motloch, Konečný.
Branky
25. Vachutka (Žálčík, Mrázek), 50. T. Jandus (Miškář, Vachutka).
10. Kofroň (Mikulík, Kafka), 13. Klimša (Tomi, L. Kovář), 62. Mikulík (Kofroň, L. Kovář).
Statistiky
Vyloučení: 5:8
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 40:28
Zblokované střely: 9:10
Vhazování: 34:23
Rozhodčí: Barek, Ondráček – Kotlík, Zídek
Diváci: 511
Ohlasy
Ladislav Lubina (trenér Prostějova): Začátek utkání byl dobrý, dali jsme regulérní gól, který nám rozhodčí neuznali a rázem jsme na chvíli vypadli z role. První dvě branky Frýdku padly po našich chybách, které se stále opakují. Potom jsem byl s výkonem kluků spokojený, bojovali jsme dokázali vyrovnat a utkání dotáhnout do prodloužení. V tom jsme bohužel inkasovali a prohráli. Celkově to nebyl špatný výkon, ale stále musíme pracovat na mnoha věcech a chtít víc.
Vlastimil Wojnar (trenér Frýdku-Místku): Vzhledem k průběhu jsme tady možná ten bod ztratili. V určitých fázích zápasu jsme měli jasnou převahu. Soupeře jsme přebruslili, měli jsme dost šancí, které bohužel zůstaly nevyužity. Naštěstí to v prodloužení vzal na sebe Milan Mikulík, takže ten bod navíc berem.