30., sobota 7.12.2019, RT Torax Arena
0:3
0:0, 0:1, 0:2
HC RT TORAX Poruba
Kůdela (Foltán) – Rudl, Husák, Pastor, Slavík, Dluhoš, Dundáček, Šendera – Kanko, Zdeněk (C), J. Káňa (A) – Szturc, T. Jáchym, Sikora (A) – Špaček, Hudeček, Brodek – Ďurač, Ollender.
HC Frýdek-Místek
Štěpánek (L. Daneček) – M. Adámek, Haman, L. Kovář, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský, D. Stránský – Kafka, Stuchlík, Tomi – Kofroň, Hladonik, Mikulík (C) – Kaukič, Przybyla, Klimša (A) – Eret, Motloch, V. Nestrašil.
Branky
31. Motloch (Eret), 53. Tomi, 59. Kafka (Haman, Stuchlík)
Statistiky
Vyloučení: 8:9
Využití: 0:0
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 31:25
Zblokované střely: 6:12
Vhazování: 37:30
Tresty: Dluhoš 10 OT, Jáchym a Špaček 5 + do konce utkání – Tomi 10 OT, Motloch a Eret 5 + do konce utkání.
Rozhodčí: Barek, Doležal – Bartek, Novák
Diváci: 1353
Ohlasy
Miloš Holaň (HC RT TORAX Poruba 2011): Chtěli jsme odčinit nepříznivou sérii, která se s námi táhne už pár zápasů. Nemůžu říct, že by kluci nechtěli, ale chybí nám střelec, nejdou nám přesilovky, zkrátka jsme si nedokázali dnes ničím pomoct. Musím uznat kvality Kuby Štěpánka, který nás dokázal nachytat. Bez gólu se nedá pomýšlet na nějaké body, takže jsem zklamaný z výsledku, protože se to zbytečně natahuje a pauzu jsme už neskutečně vyhlíželi. Věřím, že až se dáme všichni dohromady, tak budeme opět konkurence schopni.
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Samozřejmě jsme rádi za tři body z venkovního utkání. Je to pro nás pomoc do té tabulky, kterou teď budeme hrát. Myslím si, že jsme byli o kousek lepší. Asi jsme chtěli víc vyhrát. Jakub Štěpánek předvedl úžasný výkon a podržel nás v kritických momentech. Velké plus pro obranu, která dokázala všechny přesilovky Poruby zpacifikovat.