25., neděle 24.11.2019, Hala Polárka
3:4p
1:0, 2:1, 0:2 – 0:1
HC Frýdek-Místek
L. Daneček (Loubal) – D. Stránský, Haman, L. Kovář, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský – Kafka, Novotný (C), Mikulík – Eret, Przybyla, Stuchlík – Tomi, Kaukič, Klimša (A) – V. Nestrašil, Čmiel, Motloch.
HC Slavia Praha
Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák (C), P. Hořava, Barák, Kučný, Steinocher, Antoš – Šmerha, Vampola (A), Vlček – M. Ondráček, Vrdlovec, Pacovský – Všetečka, Kuťák, Furch – Kubica, Kohút, Jar. Brož.
Branky
3. Mikulík (Kafka), 31. Čmiel (Hrachovský, Motloch), 36. Novotný (Kafka)
24. Vlček (Jar. Brož), 41. Vrdlovec (Jar. Brož), 48. Kuťák (Vrdlovec), 62. Šmerha (Barák)
Statistiky
Vyloučení: 4:3
Využití: 1:1
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 29:23
Zblokované střely: 1:0
Vhazování: 28:30
Rozhodčí: Barek, Cabák – Hanzlík, Zedník
Diváci: 1168
Ohlasy
Jan Srdínko (Slavia Praha): Dnešní zápas… jsme hrozně rádi za dva body. Pro nás se to nevyvíjelo nijak příznivě. Prohrávali jsme o dva góly. První dvě třetiny ani nebyly z naší strany takové, jaké bychom si představovali. Byly tam chyby v obraně. V obranné hře. Byly tam přečíslení a celkový projev nebyl v pořádku. Ve třetí třetině jsme do toho dobře vstoupili. I když tam bylo vyloučení, tak se nám to podařilo dotáhnout. A potom v prodloužení už se štěstí překlopilo na naší stranu.
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek) Strašně těžký zápas. Věděli jsme, že to bude dneska těžké. Že se dnes vlastně hraje o šest bodů. Dvě třetiny vedeme o dva góly. Pak dostaneme laciný gól na tři dva. Ve vlastní přesilovce, kdy bychom měli odskočit, dostaneme další gól, na 3:3. Potom prodloužení, šli jsme tam v oslabení. Je to samozřejmě těžké ubránit. Ale jako, každý bod se počítá. Škoda… myslím si, že jsme byli lepší, ale bereme jen bod.