18., sobota 26.10.2019, Gascontrol Arena
4:2
1:0, 2:0, 1:2
HC Havířov 2010 s.r.o.
Stezka (Matoušek) – Chroboček, Kachyňa, Mrowiec, Matai, Nepokoj, Malina, Ševěček – Bambula, F. Seman (A), Kotala – L. Bednář (A), R. Veselý, Toman – Žiak, Starý, Maruna (C) – Danielčák, Bernovský, Fridrich.
HC Frýdek-Místek
Malík (46. L. Daneček) – Haman, M. Adámek, J. Michálek, Zahradníček, Hrachovský, L. Kovář, J. Adámek (A) – Klimša, Kaukič, V. Nestrašil (C) – Mikulík, Motloch, Tomi (A) – Martynek, Przybyla, Eret – Geidl, Čmiel, D. Stránský.
Branky
Branky a nahrávky: 1. F. Seman (Kotala), 29. R. Veselý (Nepokoj), 32. Kotala (F. Seman, Chroboček), 46. Starý (Maruna)
52. Klimša (Mikulík, Haman), 56. Tomi (Zahradníček)
Statistiky
Vyloučení: 7:6
Využití: 0:2
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 31:17
Zblokované střely: 7:10
Vhazování: 44:28
Rozhodčí: Luděk Pilný, Filip Vrba – Tomáš Měkýš, Jan Pechánek
Diváci: 1671
Ohlasy
Patrik Rimmel (AZ Havířov): Vstoupili jsme dobře do zápasu, vstřelili jsme rychlý gól a pak jsme trochu polevili. Do druhé třetiny jsme chtějí jít ještě líp, ale zase nám trvalo dvě až tři minutky než ta hra začala vypadat tak jak by měla. Přidali jsme další góly a v poslední třetině jsme přidali čtvrtý gól, tak to vypadalo, že to udržíme bez problémů. Pak přišly vyloučení, dostali jsme na 4:2 a naštěstí jsme to dotáhli do vítězného konce.
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): Dneska jsme byli asi jednoznačně horším týmem. Odstartoval to první gól v první minutě, který tomu dal ráz. My jsme vlastně pořád tahali za kratší konec. Navíc tam byla spousta faulů, které jsme udělali. Přesilovky jsme odbránili, ale pak nám ty síly chyběly ve hře 5 na 5. Dneska to nebyl zápas, který bychom si dali za rámeček. Pozitivní jsou určitě ty ubráněné přesilovky, kterých bylo dneska spousty, a také ty góly v přesilovkách na konci, kdy jsme ten zápas mohli zdramatizovat. Nebyl už na to ale čas. Negativa byla zase ta, že tam byly dvě, tři šance, kdy jsme ten výsledek mohli zvrátit, nebo prostě vyrovnat, ale ty šance jsme neproměnili a výsledek je tedy takový, jaký je.