11., pondělí 7.10.2019, Hala Polárka
4:3sn
1:1, 2:1, 0:1 - 0:0
HC Frýdek-Místek
Malík (L. Daneček) – L. Kovář, Haman, Zahradníček, J. Adámek, Kudla, Hrachovský, J. Michálek – Klimša (A), Novotný, Martynek (A) – Kofroň, Hladonik, Mikulík (C) – Kvasnica, Stuchlík, Eret – Motloch, Kaukič, Przybyla.
HC Dukla Jihlava
Jan Brož (Lundström) – D. Kolář, J. Pohl, Piegl, J. Holý, Staněk, Černohorský, Vála – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Lichanec, Poletín, Čachotský (A) – Harkabus, A. Zeman, Jiránek (A) – Fronk, Davídek, D. Čermák.
Branky
15. Hrachovský (Klimša), 25. Kofroň (L. Kovář, Mikulík), 27. Motloch (Przybyla), rozh. náj. Mikulík
15. Anděl (J. Holý), 36. Poletín (Staněk, Černohorský), 60. Pekr (J. Pohl, Čachotský)
Statistiky
Vyloučení: 4:5
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 27:43
Zblokované střely: 3:1
Vhazování: 29:42
Rozhodčí: Dědek, Fiala - Gančarčík, Hranoš
Diváci: 1132
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): Já si myslím, že do toho utkání jsme vstoupili velmi dobře. První třetina byla jednoznačně v naší režii. Bohužel to zase nebylo podpořeno góly, měli jsme víceméně dvakrát šanci do prázdné branky, takže první třetina 1:1. Druhá třetina taky - do stavu 3:1, kdy jsme odskočili, jsme hráli víceméně bezchybně. Jihlava už potom neměla na co čekat, tak se po nás snažila aktivně jít, což vyústilo tak, že měla do konce třetiny od stavu 3:1 převahu, dala tam gól na 3:2. Třetí třetinu jsme se drželi až do šedesáté minuty. Potom střela od modré při power play, ještě k tomu vyloučení, 6 na 4, o tyčku do brány. V té chvíli to asi zamrzelo, ale pak jsme se vzchopili, měli jsme šance v prodloužení 3 na 3, naštěstí jsme to "ukopali" na nájezdy. Před zápasem by jsme dva body asi brali všichni, ale po tom průběhu je škoda, že nejsou tři. Ale samozřejmě mohl být i jeden, takže nakonec celkem spokojenost.