10., sobota 5.10.2019,
2:1
0:1, 0:0, 2:0
HC Slavia Praha
Málek (Michajlov) – T. Duda, J. Novák (C), P. Hořava, Ryzák, Barák, Hejda, Antoš – J. Doležal (A), Vampola (A), Šmerha – Kuťák, Vrdlovec, Šteiner – Jar. Brož, Kohút, Všetečka – Furch, Martínek.
HC Frýdek-Místek
Daneček (Loubal) – Haman, Kudla, Zahradníček, J. Adámek, L. Kovář, Hrachovský, J. Michálek – D. Květoň, Novotný, Martynek (A) – Kofroň, Hladonik, Mikulík (C) – Kvasnica, Stuchlík, Klimša (A) – Motloch, Kaukič, Przybyla.
Branky
42. Kuťák (Vampola, Šmerha), 48. Jar. Brož (Vrdlovec, Vampola)
17. Hladonik (Mikulík)
Statistiky
Vyloučení: 6:7
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 26:27
Zblokované střely: 2:3
Vhazování: 44:28
Rozhodčí: Hucl, Souček – Kreuzer, Polonyi
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): Já si myslím, že jsme dneska dvě třetiny lepším týmem, akorát jsme to nevyužili brankově. To znamená: první třetina byla jasně v naší režii, jeden gól byl málo a potom druhá půlka druhé třetiny, tam jsme měli taky spoustu šancí, které jsme nevyužili. Samozřejmě ve třetí třetině se do toho Slavie trochu opřela a z první "gólovky" dala gól. Rozhodla situace 5 na 3, když jsme šli do oslabení a oni toho využili. Pak samozřejmě náš závěr znovu dvě, tři šance, které měly skončit gólem, dostat to aspoň do prodloužení. Bohužel se to nepovedlo. My jsme dneska hráli a Slavia bere 3 body.