41. kolo, čtvrtek 3.1.2019, Hala Polárka
1:2
0:0, 1:1, 0:1
HC Frýdek-Místek
Malík – Haman, Husák, Bartko, Zahradníček, Adámek, L. Kovář, D. Stránský – Kofroň, Mikulík (C), Christov – Martynek (A), Novotný, M. Kovařčík – Rudovský, Klimša (A), Kaukič – Flok, Przybyla, Motloch.
HC Slavia Praha
J. Růžička – J. Novák (C), Duda, Saňa, J. Drtina (A), Štibingr, Barák, Valík – M. Ondráček, Šagát (A), L. Krejčík – Vlček, Kverka, Procházka – Brož, J. Veselý, J. Doležal – Furch, Kohút, Heldák.
Statistiky
Branky a nahrávky: 32. Haman (Martynek) – 22. J. Veselý (J. Doležal, Brož), 53. Procházka (Kverka). Rozhodčí: Daniel Jechoutek, Pavel Obadal – Petr Maštalíř, Milan Gančarčík. Vyloučení: 6:5, navíc Christov (F-M) 5.min a 20. min - Štibingr (Slavia) 5. min a 20.min. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1267.
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Dneska to z naší strany nebylo úplně ono. Myslím si, že remíza by byla zasloužená. Bohužel jsme dostali gól v oslabení, pak jsme nevyužili přesilovku 5na3. Potom už to zvrátit nešlo.
Miloš Říha (HC Slavia Praha): První třetinu nás jednoznačně podržel brankář. Na druhou stranu si myslím, že druhá třetina byla v naší režií, i když tam domácí měli příležitosti. Mohli jsme utkání rozhodnout, měli jsme i šance v oslabení, bohužel jsme se nedostali ani do dvoubrankového vedení. Takže po dvou třetinách vyrovnaný zápas zaslouženě, protože každý hrál ty třetiny jinak. Rozhodlo to, že my jsme dali gól z přesilovky a domácí ne.