27. kolo, sobota 24.11.2018, Hala Polárka
3:1
(2:0, 0:1, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Hamerlík – Adámek, Husák, Matyáš, Žovinec, Bartko, Zahradníček, Krisl – Kofroň, Novotný, Martynek (C) – Rudovský, Klimša (A), Christov – Kaukič, Peterek, J. Kalus – Motloch, Kuťák, Raška
HC ZUBR Přerov
Klimeš – Čáp, Pala (A), Ferenc, Padrnos, Malina, R. Černý – Moučka, T. Sýkora (C), Rachůnek – Sikora, Hejcman, Milan Procházka (A) – Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl, Kopta – Mašín
Statistiky
Branky a nahrávky: 13. Motloch (Peterek, Adámek), 13. Novotný (Martynek, Kofroň), 60. Novotný (Martynek, Kofroň) – 35. M. Kratochvíl (Kopta, Š. Kratochvíl). Rozhodčí: Přikryl, Cabák – Kotlík, Zídek. Vyloučení:3:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1206.
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Na rozdíl od zápasu se Slavií to od nás byl výborný výkon, nedělali jsme chyby. Hlavně vzadu velmi dobré, dali jsme krátké góly. Přerov je kvalitní tým, o to je to vítězství cennější. Pro nás je perfektní, že vyhráváme doma. Čeká nás těžký zápas v Českých Budějovicích, takže je super, že jsme to dneska uhráli.
Kamil Přecechtěl (HC Zubr Přerov): Dneska to pro nás byl hodě těžký zápas, protože jsme nenastoupili v kompletní sestavě, několik hráčů máme zraněných. A podle toho to taky vypadalo. Navíc ještě měli další dva hráči zdravotní problémy během zápasu. Jsem rád, že jsme to utkání vůbec odehráli a že se to nezvrtlo v gólový příděl. Hráči odvedli na to, v jakém jsme byli stavu, maximální výkon a musím jim za jejich snahu poděkovat.