11. kolo, sobota 6.10.2018, Hala Polárka
5:6
1:2, 2:1, 2:3
HC Frýdek-Místek
L. Daneček – L. Kovář, Hrachovský, Husák, Bartko, Krisl, Žovinec, Zahradníček, D. Stránský – Chmielewski, Hladonik, Kofroň – Klimša (A), Peterek, Mikulík (C) – Raška, Przybyla, Kuťák – Christov, Kaukič.
HC Slavia Praha
Šorf – Duda, J. Novák, J. Drtina (C), Valík (A), Hrdinka, Saňa, Štibingr – J. Veselý, Panna, Šagát (A) – Kubica, M. Ondráček, Najman – L. Krejčík, J. Doležal, Tejral – Furch, Heldák, Kohút.
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Hladonik (Bartko), 24. Chmielewski (Hladonik, Przybyla), 40. Chmielewski (Kofroň), 41. Kofroň (Chmielewski), 57. Hladonik – 3. J. Veselý (Hrdinka), 19. Furch (Saňa), 39. J. Veselý (Duda), 46. Heldák (J. Novák), 52. Hrdinka, 57. J. Doležal (Štibingr). Rozhodčí: Cabák, Vrba – Bubela, Zedník. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1178.
Ohlasy
Jiří Juřík (HC Frýdek-Místek): Pořád stejná písnička. Děláme takové chyby, že to soupeři velmi usnadníme a vlastně se porazíme sami. Padla na nás taková ta psychická deka a doufejme, že se z toho dostaneme.
Jan Srdínko (HC Slavia Praha): Dnešní utkání se hodnotí velice příjemně, protože jsme získali tři body. Kdybych tu hru rozfázoval, tak co se týká útočné činnosti, byli jsme rádi, že se nám dnes podařilo vstřelit víc branek. Zase co se týká obrany a hry, tam bylo spoustu chyb, a tomu se do příštích zápasů musíme vyvarovat. Jinak jsme zápas odmakali a za tři body jsme moc rádi. Pomohlo nám i sportovní štěstí.