PU, čtvrtek 7.9.2023, Hala Polárka
1:0
0:0, 0:0, 1:0
HC Frýdek-Místek

Mokry - Urbanec, Hrachovský, Výtisk, Haman, Kowalczyk, Hrůzek, Homola - Doktor, Toman, Svačina - Hotěk, Veselý, Šuhaj - Cedzo, Hudeček, Ramik - Kozlík, Geidl, Pastor - Matěj. Trenér: Martin Janeček.

HC ZUBR Přerov

Postava - Černý, J. Adámek, Chroboček, Krisl, Cubo, Kudělka, Němec - Doležal, Pechanec, Březina - Indrák, Hejcman, Tomi - Svoboda, Nemec, Slusarczyk - Chludil, Ministr, Dobša. Trenér: Robert Svoboda.

Branky
48. Cedzo (Hudeček, Hrachovský)
Statistiky
Vyloučení: 2:4
Využití: bez využití
Rozhodčí: Vaněk, Rapák – Bartoň, Voznička
Diváci: 438
Ohlasy

Martin Janeček (trenér HC Frýdek-Místek): Musím vyzdvihnout práci obran na obou stranách kluziště. Já jsem nabádal mužstvo po druhé třetině k tomu, že dnes vyhraje tým, který udělá těch špatných věcí více. Tam opravdu nebylo moc chyb, ta obrana byla takřka bezchybná podložená vynikajícím výkonem obou brankářů. My byli nakonec ti šťastnější, ale možná jsme tomu šli víc naproti, i když v závěru pak přišel tlak soupeře. Kluci ale tuhle pasáž odehráli velice chytře, takže si vítězství velice cenníme. Myslím si, že je to příšlib do sezony, že i ten mladý tým pokud bude pospolu, bude zdravý, bude šlapat a pracovat, tak by mohl hrát velmi dobrý hokej a být postrachem pro všechny týmy v soutěži.

Robert Svoboda (trenér HC Zubr Přerov): Do zápasu jsme šli v sestavě, která byla k dispozici. Chybí nám ještě Kuba Svoboda a Jirka Goiš. Utkání bylo vyrovnané, s gólovými příležitostmi a vynikajícími brankáři na obou stranách. V podstatě šlo o obvyklý zápas s Frýdkem. Rozhodl jeden gól, který se podařilo vstřelit soupeři. Už to mělo všechny soutěžní parametry. My se musíme popasovat s tím, abychom byli úspěšnější v zakončení.