39.kolo, středa 17.1.2024, Buly Aréna Kravaře
3:4p
0:0, 2:2, 1:1 - 0:1
HC RT TORAX Poruba

O. Bláha - Doudera, J. Stehlík, Lemcke, Voráček, Gutwald, Hlaváč - Tvrdoň, Střondala, Šoustal - Razgals, Krenželok, Berisha - Vehovský, Vachovec, Gřeš - P. Mrázek, Honejsek, Christov. Trenér: Jiří Režnar.

HC Frýdek-Místek

Mokry - Haman, Urbanec, Š. Havránek, Výtisk, Teper, Hrachovský, Homola - Svačina, R. Veselý, Macháček - Martynek, Marosz, Doktor - Krajč, Haas, Cedzo - Hotěk, Matěj, Geidl. Trenér: Martin Hrnčár.

Branky
22. Razgals (Krenželok, Voráček), 29. Christov (Mrázek, Lemcke), 41. Krenželok (Berisha)
31. Š. Havránek (Svačina, R. Veselý), 32. R. Veselý (Haas, Svačina), 53. Haas (Svačina, Š. Havránek), 64. Svačina (R. Veselý, Urbanec)
Statistiky
Vyloučení: 6:4
Využití: 0:3
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 37:26 (12:8, 11:8, 13:9 - 1:1)
Zblokované střely: 11:9
Hity: 9:9
Vhazování: 36:29
Rozhodčí: Šudoma, Maršálek – Veselý, Peluha
Diváci: 640
Ohlasy

Lukáš Krenželok (kapitán HC RT TORAX Poruba 2011): Měli jsme převahu, zápas jsme měli ve svých rukách, vedli jsme 2:0, ale udělali jsme dva zbytečné fauly do tří, soupeř vyrovnal. A i když jsme odskočili na 3:2, tak opět faul – faul, což nás sráželo, navíc nám oslabení nevyšla a celé to pohřbilo náš výkon.

Martin Hrnčár (trenér HC Frýdek-Místek): Hodnocení zápasu je výborné, vyhráli jsme v prodloužení už druhý zápas s Porubou, s mužstvem, které má obrovskou kvalitu, obrovskou sílu od obránců, přes útok až u gólmanů. Věděli jsme, co nás čeká, na tomto malém hřišti potvrzovali domácí svou kvalitu. Neměli jsme zcela ideální výkon, ale šli jsme si za tím. Přesilovka a oslabení rozhodlo o tom, že jsme vyhráli v prodloužení, ubránili jsme všechna oslabení, obětavostí a disciplínou v bránění, obětavými bloky a výborným výkonem gólmana. Na druhou stranu nám jdou přesilovky a ty dva speciály, které máme vytvořené, ať už je to Rosťa Marosz nebo Vláďa Svačina, kteří to řídí, rozhodly o tom, že jsme dali tři góly v přesilovkách. Toto rozhodlo o tom, že jsme vyhráli a že jsme si za tím šli. A to i přesto, že byl soupeř lepší, ale jednoduše na lepší se nehraje, v závěru jsme šli za body více než soupeř, a to rozhodlo. Jsme spokojení.