33.kolo, pátek 29.12.2023, ZS Prostějov
3:1
1:1, 2:0, 0:0
LHK Jestřábi Prostějov

Štipčák - Krejčí, Drtil, Hanousek, Forman, Poledna, Kubeš - Hašek, Fronk, Maruna - Illéš, Račuk, Venkrbec - Jiránek, V. Burian, Ostřížek - J. Veselý, Jáchym, Slanina - Z. Doležal. Trenér: Martin Janeček.

HC Frýdek-Místek

Mokry - Haman, Urbanec, D. Kowalczyk, Výtisk, Hrachovský, Homola - Svačina, Wałęga, R. Veselý - Martynek, Marosz, Cedzo - Klimša, Ćmiel, Doktor - R. Toman, Šuhaj, Geidl. Trenér: Martin Hrnčár.

Branky
12. Doležal (Hanousek, Illéš), 24. Hanousek (Pohl, Venkrbec), 28. Venkrbec (Ostřížek)
19. D. Kowalczyk (Svačina, R. Veselý)
Statistiky
Vyloučení: 3:2
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 38:22 (12:8, 16:6, 10:8)
Zblokované střely: 12:9
Hity: 9:10
Vhazování: 27:24
Tresty: navíc Marosz (FM) 5 min + trest DKU
Rozhodčí: Rapák, Květoň - Jindra, Vašíček
Diváci: 1634
Ohlasy

Lukáš Majer (asisten trenéra LHK Jestřábi Prostějov): Jsme rádi, že jsme našli cestu ke třem bodům na domácím hřišti. Po tom Zlínu tady byla dost obstojná návštěva, děkujeme fanouškům a kotli nejen za to, že nás podporují i v těch řekněme poněkud méně atraktivních zápasech, ale že s námi drží po celý rok. V utkání bylo vidět, že Frýdek zapsal několik výher po sobě, měli tam velmi dobré momenty a my jsme museli být šedesát minut na špičkách, utkání jsme ale i přes to po šedesát minut kontrolovali. Trochu jsme si to zkomplikovali nezvládnutým oslabením, ale jinak nás spíš mrzí to, že jsme na konci druhé třetiny neodskočili na vedení 4:1. To utkání jsme celkově měli dohrát s větší gólovou grácií. Chtěli bychom poděkovat fanouškům za dosavadní podporu v tomto roce, i když ty čtyři měsíce tady nebyly úplně jednoduché. My se každý den snažíme dělat všechno pro to, abychom diváky přilákali na stadion a abychom rozvíjeli naši hru tak, aby v roce 2024 byla naše hra organizovanější a atraktivnější.

Martin Hrnčár (trenér HC Frýdek-Místek): ... doplníme později