25.kolo, pondělí 27.11.2023, Kalich arena
0:4
0:1, 0:1, 0:2
HC Stadion Litoměřice

Cichoň (52. Šatný) - Husák, Krutil, Jebavý, Černohorský, Tomek, Aubrecht, Pavlák - Sihvonen, Kuťák, Korkiakoski - Chlubna, J. Koláček, Ton - Hrabík, Vitouch, Costa - P. Svoboda, Jícha, Kordule. Trenér: Miroslav Přerost.

HC Frýdek-Místek

Švančara - Haman, Š. Havránek, D. Kowalczyk, Výtisk, Homola, Urbanec - Svačina, Haas, Cedzo - Klimša, Marosz, Martynek - Z. Sedlák, Ćmiel, Ramik - Macháček, R. Veselý, Geidl. Trenér: Martin Hrnčár.

Branky
20. Klimša (Marosz, Š. Havránek), 21. Š. Havránek (Svačina, R. Veselý), 44. R. Veselý (Macháček), 52. Marosz (Svačina, Urbanec)
Statistiky
Vyloučení: 2:7
Využití: 0:1
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 44:31 (17:10, 14:12, 13:9)
Zblokované střely: 7:5
Vhazování: 37:32
Rozhodčí: Wagner, Valenta – Malý, Juránek
Diváci: 812
Ohlasy

František Ptáček (HC Stadion Litoměřice): Trochu jsme tušili, že to nebude jednoduché utkání. Soupeř hraje o všechno a potřebuje bodovat. My jsme chtěli vyhrát, ale už od začátku jsme neměli ke hře dobrý přístup. I když na oko to možná v první třetině vypadalo, že jsme měli šance, tak těch, co se daly proměnit, bylo velmi málo. My musíme prostě odvést poctivou systémovou práci, kterou dojdeme k dobrému výsledku. Tu jsme proti Frýdku nepředvedli a nezasloužili jsme si vyhrát.


Martin Hrnčár (HC Frýdek-Místek): Porazit 4:0 favorita, který je v tabulce úplně jinde než my, je pro nás velmi důležité a krásné. Na druhou stranu si myslím, že o zápase rozhodla první třetina. Hráli jsme nezodpovědně, odevzdávali jsme puky soupeři, hodně jsme chybovali, ale podržel nás gólman a v závěru jsme dali gól. Poté jsme začali hrát důsledněji, jednoduše, byli jsme aktivnější a dělali jsme méně chyb. Ubránili jsme všechna oslabení, což je pro nás velmi dobré. Příště ale musíme hrát celých šedesát minut, ne jen čtyřicet.