20.kolo, pondělí 13.11.2023, Hala Polárka
0:2
0:1, 0:0, 0:1
HC Frýdek-Místek

Švančara - Urbanec, Haman, D. Kowalczyk, Výtisk, Hrachovský, Homola - Hotěk, Haas, Svačina - Doktor, Marosz, Ramik - Martynek, Šuhaj, Z. Sedlák - Geidl, R. Veselý, Macháček. Trenér: Martin Hrnčár.

LHK Jestřábi Prostějov

Štipčák - Hanousek, Krejčí, Pěnčík, Poledna, Forman - J. Veselý, Hašek, Illéš - V. Burian, Ostřížek, Z. Doležal - Slanina, Fronk, Pitule - Maruna, Venkrbec, Jiránek. Trenér: Martin Janeček.

Branky
19. Fronk (Ostřížek), 59. Burian (Hanousek, Slanina)
Statistiky
Vyloučení: 1:0
Využití: 0:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 26:36 (3:12, 14:13, 9:11)
Zblokované střely: 11:10
Vhazování: 26:26
Rozhodčí: Kostourek, Rapák - Zídek, Polák
Diváci: 706
Ohlasy

Martin Hrnčár (trenér HC Frýdek-Místek): O zápase rozhodla první třetina, kdy byl poměr střel 3 ku 12 pro soupeře. Z naší strany slabá aktivita směrem do brány, takměř žádná střela. Byly tam krátké příhrávky, stále hledáme lépe postaveného hráče. Rozhodl fakt, že jsme prostě neskórovali. To, že nastřelíme nějaké tyče, tak to se nepočítá. Počítají se pouze a jen branky, a ty my dnes nevstřelili. Soupeř naopak dva góly dal, proto vyhrál.


Martin Janeček (trenér LHK Jestřábi Prostějov): Tak samozřejmě to byl těžký zápas, kdy my jsme byli v takové nelehké situaci a trošku pod tlakem. Proběhly v týmu nějaké změny, což v podstatě zažil i Frýdek-Místek. My jsme potřebovali udělat takový výkon, abychom jednak vyhráli a druhak mohli zvednout hlavy. O to se teď budeme snažit a určitě budeme chtít navázat na ten dnešní výkon. Viděl jsem dnes mužstvo, které stále dělá správné věci směrem k vítězství, ačkoliv byl soupeř stále nebezpečný a hrál výborně. Myslím si, že jsme se snažili je stále k ničemu nepustit a být pro ně nebezpeční. To se dle mne povedlo a vyhráli jsme dva nula.