12.kolo, sobota 14.10.2023, Hala Polárka
3:5
0:2, 1:2, 2:1
HC Frýdek-Místek

Mokry - Urbanec, Hrachovský, Š. Havránek, Haman, Výtisk, D. Kowalczyk - Hotěk, Marosz, Svačina - Doktor, R. Veselý, Ramik - Haas, R. Toman, Šuhaj - Geidl, Macháček, Matěj - Hudeček. Trenéři: René Mucha a Jozef Daňo.

HC Stadion Litoměřice

Pařík - Krutil, Kroupa, Černohorský, Husák, Aubrecht, Pavlák, Tomek - M. Toman, Jícha, Guman - Ton, Kuťák, Sihvonen - Krokiakoski, Costa, J. Koláček - Kordule, Vitouch, P. Svoboda. Trenér: Miroslav Přerost.

Branky
23. Haas (Svačina, Hotěk), 45. Geidl (Haman, Š. Havránek), 55. Doktor (Svačina, Urbanec)
16. Kuťák, 18. Kordule (Vitouch, P. Svoboda), 38. Korkiakoski (Pavlák, Koláček), 39. Guman (Korkiakoski, P. Svoboda), 57. Jícha (Husák, Kroupa)
Statistiky
Vyloučení: 5:5
Využití: 2:1
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 22:33 (10:11, 5:16, 7:8)
Zblokované střely: 5:9
Hity: 8:4
Vhazování: 43:31
Rozhodčí: Cabák, Šico - O. Veselý, Tvrdý
Diváci: 784
Ohlasy

Jozef Daňo (trenér HC Frýdek-Místek): První třetina byla z naší strany taková ustrašená. Je nám jasné, že po těch nevydařených zápasech je to pro kluky těžké. Musíme prostě více bruslit a vyhrávat více osobních soubojů. Bohužel jsme se v první třetině nevyvarovali riskantních přihrávek, což nás pak sráží dolů a je to problém. V prostřední části jsme udělali mnoho faulů, které nás následně stály hodně sil. Navíc jsme v oslabení inkasovali, což se pak už těžko dohání. I když jsme ve třetí části stáhli hru na tři formace a kluci makali, tak jsme z brejku znovu dostali branku. Škoda toho, jelikož jsme věřili, že se pokusíme o power play a s výsledkem ještě můžeme něco udělat.

František Ptáček (asistent trenéra HC Stadion Litoměřice): Tak začátek utkání nebyl z naší strany špatný, potom jsme ale nepochopitelně zvolnili. Už to vypadalo na to, že se domácí dotáhnou a budou nepříjemní. Hráli dobře směrem dopředu. My jsme však díky přesilovkám dokázali odskočit, nechci říct, že bychom utkání kontrolovali, ale měli jsme pořád o gól navíc a ke konci jsme to dokázali udržet.