32., středa 29.12.2021, RT Torax Arena
3:4p
2:1, 1:1, 0:1 - 0:1
HC RT TORAX Poruba

Brízgala - Szathmáry, Husa, T. Voráček, Žovinec, Urbanec, M. Houdek - Stloukal, Bitten, Hrníčko - Jenyš, Korkiakoski, Gřeš - Guman, Hajný, Réway - Carter, Hotěk, Brodek. Trenér: Jiří Režnar.

HC Frýdek-Místek

Baroš - Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, D. Krenželok, Matyáš - Svačina, D. Bartoš, Šedivý - Łyszczarczyk, Komorski, Klimša - Christov, Peterek, Martynek - Matiaško, Čmiel, Ján Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
10. Szathmáry (Réway, Hajný), 18. Guman (Hajný, Réway), 38. Gřeš (Jenyš, Korkiakoski)
19. Klimša (Łyszczarczyk, Zbořil), 25. Svačina (TS), 57. Christov (Peterek, Martynek), 65. Christov
Statistiky
Vyloučení: 2:2
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 34:45 (15:11, 10:10, 6:20 - 3:4)
Zblokované střely: 10:5
Vhazování: 41:26
Rozhodčí: Koziol, Micka - Měkýš, Blažek
Diváci: 519
Ohlasy

Jiří Režnar (trenér HC RT Torax Poruba): Je to pro nás ztráta. Nemůžeme dostat ve třetí třetině branku na 3:3. Řekli jsme si, že musíme hrát tu třetinu zodpovědně na 0:0. Jenže udělali jsme velkou hrubku na zadním mantinelu, kde byli oba beci, kteří nechají hráče rozehrát. Adam Brízgala ještě něco chytil, ale bohužel jsme další góly nedali. V závěru jsme měli velkou šanci, nedali jsme dva samostatné úniky a pár vteřin před koncem prodlouženi přišla čtvrtá branka Frýdku-Místku.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Tři body jsme nezískali kvůli promrhané druhé desetiminutovce první třetiny, kde začátek jsme měli velice dobrý. Dokázali jsme si vytvořit tlak a různé střelecké šance, ale pak si někteří naši hráči oblékli dresy soupeře a jakoby hráli s nimi, protože jsme odevzdávali lehké kotouče. Z toho Poruba získala dvougólové vedení, naštěstí jsme ale do konce první části náskok stáhli na jednu branku. V druhé periodě jsme měli dva samostatné nájezdy, další šance a mohli jsme zápas překlopit na naši stranu. Ve třetí třetině šlo vidět, že si Poruba skóre hlídala. Svou trpělivostí a vytvářením různých příležitostí jsme dokázali nakonec srovnat a cítili jsme, že jsme to mohli otočit ještě v základní hrací době. Prodloužení bylo parádní na obou stranách. Poruba i my jsme si vytvořili velké šance. Jednu z nich jsme ale využili my a odvážíme si, pro nás, skvělé dva body.