30., středa 22.12.2021, CZ LOKO Aréna
4:1
0:1, 1:0, 3:0
HC Dukla Jihlava

Žukov - F. Eliáš, Kachyňa, D. Kowalczyk, Valenta, Zeleňák, Bilčík, Kabelka - Helt, M. Zadražil, Fronk - Čachotský, Illéš, Mácha - Cachnín, M. Juda, Vít. Brož - T. Harkabus, Houška, T. Havránek. Trenér: Viktor Ujčík.

HC Frýdek-Místek

Baroš - Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, D. Krenželok, Matyáš, Ogurcov - Kofroň, D. Bartoš, Martynek - Łyszczarczyk, Komorski, Klimša - Christov, Peterek, Matiaško - Wardas, Čmiel, Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
33. T. Havránek (T. Harkabus), 43. T. Harkabus, 51. Čachotský (Illéš), 59. Fronk
13. Christov (Peterek)
Statistiky
Vyloučení: 3:1
Využití: 0:0
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 30:24 (9:7, 7:11, 14:6)
Zblokované střely: 9:5
Vhazování: 25:34
Rozhodčí: Čech, Valenta - Štofa, Beneš
Diváci: 643
Ohlasy

Karel Nekvasil (asistent trenéra HC Dukla Jihlava): Stačí říct to, že soupeři vyšla buly na 0:1 a nám se povedlo oslabení na 1:1. Třetí třetinu jsme odehráli velice dobře takticky a nechodili do takového rizika při napadání. Z toho vznikly dva brejky, které jsme dokázali využít. Soupeře jsme pak do šancí tolik nepouštěli a když už se něco stalo, tak výborně zasáhl Maks. Ale první dvě třetiny byly vyrovnané a slušně řečeno, z naší strany neslané a nemastné. Ale se třetí třetinou a s třemi body jsme spokojení.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Od úvodu jsme viděli vyrovnaný zápas. Čekali jsme od začátku tlak domácího mužstva a ten náš nebyl tak velký. Po dobře sehraném buly jsme šli do vedení. Druhá třetina byla také vyrovnaná. Měli jsme přesilové hry, které se nám tolik nepovedly a naopak jsme při jedné inkasovali. To už trošku dostalo domácí na koně a gól je uklidnil. Ve třetí části se domácí tým dostal dvěma brejky, pro nás nešťastnými, na koně. Jasně se uklidnili a dotáhli utkání do vítězného konce.