26., sobota 4.12.2021, ZS Benátky nad Jizerou
1:3
0:1, 0:0, 1:2
HC Benátky n. Jizerou

D. Král - Aubrecht, Žůrek, Hampl, Kunst, F. Kovář, Bukač - Daniel Špaček, Dušek, R. Duda - Jiruš, Čederle, Pabiška - A. Dlouhý, Jansa, Rychlovský - Wiencek, E. Čermák, Kalaj. Trenér: Valdemar Jiruš.

HC Frýdek-Místek

Baroš - Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, Krenželok, Matyáš - Christov, Bartoš, Svačina - Kofroň, Komorski, Kurovský - Łyszczarczyk, Peterek, Martynek - Blaško, Matiaško, Klimša. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
43. Aubrecht (Daniel Špaček)
8. Christov (Peterek, Svačina), 47. Bartoš (Teper, Svačina), 52. Svačina (TS)
Statistiky
Vyloučení: 4:4
Využití: 0:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 25:18 (6:6, 11:6, 8:6)
Zblokované střely: 2:1
Vhazování: 30:28
Rozhodčí: Hucl, Marek - Kotlík, Maštalíř
Diváci: 182
Ohlasy

Valdemar Jiruš (trenér HC Benátky n. Jiz.): Na jednu branku se nevyhrává. Nevyužitá dvojnásobná přesilová hra byla z našeho pohledu klíčová. Soupeř přijel posílen o Vladimíra Svačinu, který byl rozdílovým hráčem. Nebudu snad ani komentovat zářez, který předvedl další zúčastněný dnešního utkání.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Zápas se mi dobře hodnotí. Pro obě mužstva se hrálo o důležité body, my byli šťastnější. Utkání bylo výrazně ovlivněno vyloučenými hráči, a to tak, že v první třetině jsme měli my několik přesilovek, to stejné i na začátku druhé třetiny. Poté bylo to samé i na druhé straně. V té zimě, která tu je, nejsou hráči v až takovém tempu. I tak to bylo velice bruslivé utkání. Nepadlo příliš branek, protože si myslím, že oba brankáři chytali velice dobře. Potvrdili jsme svoji silnou stránku. Proměnili jsme jednu přesilovou hru a nakonec jsme využili i trestné střílení. Toto všechno nám přineslo skvělé tři body.