24., sobota 27.11.2021, hala Polárka
4:0
1:0, 2:0, 1:0
HC Frýdek-Místek

Baroš – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, D. Krenželok, Matyáš – Christov, David Bartoš, Šlahař – Łyszczarczyk, Komorski, Klimša – Kofroň, Peterek, Martynek – Goiš, Matiaško, Ján Blaško – Čmiel. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Havířov 2010 s.r.o.

Dolejš – Chroboček, Kadeřávek, T. Pastor, M. Hlaváč, Valenta, Korím, Lytvynov – L. Bednář, Pechanec, Maruna – J. Doktor, Hudeček, Dostálek – Mrva, Handl, Paś – Severa, M. Hrubec, Damašek. Trenér: Aleš Flašar.

Branky
3. Łyszczarczyk (Teper, Klimša), 22. Komorski (Klimša, Łyszczarczyk), 30. Christov (D. Krenželok, D. Bartoš), 45. Komorski
Statistiky
Vyloučení: 7:6
Využití: 2:0
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 18:29 (5:11, 9:5, 4:13)
Zblokované střely: 0:5
Vhazování: 31:48
Rozhodčí: Čech, Skopal – Hanzlík, Kučera
Diváci: 867
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Myslím si, že to jsou pro nás zasloužené tři body. Věřím, že diváky hokej bavil, a to z obou stran. My jsme však dokázali zužitkovat naší silnou stránku, čímž jsou přesilovky. V nich jsme dali dvě branky, pak jsme dokonce potrestali chybu soupeře při jejich přesilové hře. Ve třetí třetině jsme už nedopustili žádný obrat, ani nějaké zkomplikování našeho vedení. Přesto je třeba se podívat na to, že jsme si těch zakončení mohli v zápase vypracovat daleko více. Máme jich totiž málo, což by se nám v dalších utkáních nemuselo vyplatit. Tam je určitě rezerva, abychom byli ještě úspěšnější.

Petr Sikora (asistent trenéra AZ Havířov): Zápas nám krásně ukázal to, že stále hledáme někde chybu a výmluvy. Jenže tady už bylo jasně vidět, že ta chyba je pouze a jen v nás. Už to není ok, něco se musí stát, něco musíme s tím týmem udělat. Hlavně s našim herním projevem. Nějaké šance máme, ale nedáváme góly. Pak inkasujeme a už se vezeme.