13., středa 20.10.2021, hala Polárka
2:5
0:0, 1:5, 1:0
HC Frýdek-Místek

Foltán - Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, Zahradníček, Matyáš - Łyszczarczyk, Bartoš, Král - Christov, Komorski, Klimša - Šlahař, Peterek, Martynek - Blaško, Čmiel, Matiaško. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Dukla Jihlava

Žukov - Bilčík, D. Kowalczyk, Dvořák, Mareš, F. Eliáš, Dundáček - Čachotský, Skořepa, Illéš - Harkabus, Seman, Cachnín - Helt, Lichanec, Fronk - Havránek, Juda, Brož. Trenér: Viktor Ujčík.

Branky
34. Klimša (Komorski, Peterek), 44. Král (Christov, Łyszczarczyk)
26. Fronk (Helt, Lichanec), 29. Seman (Čachotský, Dundáček), 31. F. Eliáš (Havránek, Juda), 40. Fronk (Helt, Dundáček), 40. D. Kowalczyk (Havránek, Illéš)
Statistiky
Vyloučení: 5:4
Využití: 2:1
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 30:36 (15:7, 12:20, 3:9)
Zblokované střely: 4:2
Vhazování: 38:31
Tresty: D. Kowalczyk (JIH) 5 min + trest DKU
Rozhodčí: Koziol, Cabák - Konvička, Hranoš
Diváci: 586
Ohlasy

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): V první třetině se hrál vyrovnaný zápas, kdy jsme ale měli převahu v počtu střel na branku. Vše bylo v pohodě, až do toho sporného prvního gólu, který jsme dostali. To nás docela nalomilo. V pondělí jsme odehráli těžký zápas, kdy jsme museli se Šumperkem otáčet. Na to se však nechceme vymlouvat, že by nám síly chyběly, kluci dnes utkání celé odjezdili naplno. Ale když proti vám stojí velmi dobrý soupeř, tak se proti němu těžko prosazujete. A když inkasujete takový gól, tak vás to nalomí. Pak dostaneme branku z přesilovky a už se z toho těžko dostáváte. Jedno utkání jsme otočili, ale druhý zápas v řadě už to nešlo. Musíme se z toho poučit, čekají nás další utkání. Zítra si odpočineme, pak nás opět čeká nějakých pět šest zápasů v řadě. Musíme si v hlavě psychicky odpočinout, začít od nuly a jít si zápas od zápasu. Prostě tak, jak jsme to dělali v předešlých utkáních.

Viktor Ujčík (trenér HC Dukla Jihlava): My jsme rádi, že jsme tady ten zápas zvládli. Věděli jsme, že forma domácích je na vzestupu, a že poslední dva své zápasy zvládli. Ten poslední dokonce neuvěřitelně dokázali otočit ze stavu 0:4 na vítězství 6:5. I proto jsme tady jeli s respektem, protože naše domácí zápasy zatím stojí za prd, tak jsme prostě potřebovali udělat body tady. S čím jsme tu tedy přijeli, tak se nám to podařilo. Na jedné straně spokojenost, i s nasazením kluků. Dali jsme také i hezké góly, věřím, že si vše přeneseme do sobotního domácího zápasu.