12., sobota 16.10.2021, ZS Kadaň
1:8
0:3, 1:3, 0:2
SK Kadaň

R. Běhula (41. Horák) – M. Jáchym, Steinocher, Kabelka, Zorko, O. Havlín, Štochl – Hradecký, Berčík, Routa – Bernat, Z. Zabloudil, S. Heffernan – L. Koblížek, Mežnar, Kordule – D. Homer, Konášek, Bogdasarjan. Trenér: Vladimír Růžička.

HC Frýdek-Místek

Šimboch - Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, J. Adámek, Matyáš - Łyszczarczyk, Bartoš, T. Král - Christov, Komorski, Klimša - Matiaško, Peterek, Martynek - Čmiel, Blaško. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
26. S. Heffernan (Bernat, Z. Zabloudil)
4. Teper (Ciura, Łyszczarczyk), 6. Łyszczarczyk (Teper, Bartoš), 19. D. Bartoš (Łyszczarczyk, Teper), 29. Peterek (Martynek, J. Michálek), 36. Komorski (Klimša, Martynek), 39. J. Adámek, 50. Peterek (Christov, J. Michálek), 58. Blaško (Matiaško, Čmiel)
Statistiky
Vyloučení: 7:4
Využití: 0:3
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 21:41 (9:9, 8:20, 4:13)
Zblokované střely: 0:0
Vhazování: 27:46
Rozhodčí: Hucl, Micka - Polonyi, Sedláček
Diváci: 202
Ohlasy

Vladimír Růžička (trenér SK Kadaň): Od začátku to pro nás nebylo jednoduché, Frýdek-Místek nás přehrával a mělo to jednostranný průběh. Soupeř hrál lépe než my a připadá mi, že zkrátka nemáme takovou sílu jako zpočátku. Utkání na domácím ledě jsme hráli většinou slušně a vyrovnaně. Tentokrát nám rysi odskočili a zaslouženě vyhráli.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Vypadá to jako jednoznačný výsledek, ale nebylo to pro nás tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. První třetinu jsme sice vyhráli 3:0, ale i domácí hokejisté měli šance, díky kterým by mohlo být skóre vyrovnané. Vstřelením tří branek jsme se uklidnili a hráli jsme dle mého názoru velice dobře. Zvítězili jsme zaslouženě, byli jsme produktivní ať už v přesilových hrách, tak i ve hře 5 na 5. Znovu opakuji, že to pro nás ale nebyl jednoduchý duel, obzvláště po dvou domácích porážkách a po odehrané první dvacetiminutovce, která byla velice produktivní.