6., středa 29.9.2021, hala Polárka
3:4p
1:2, 1:0, 1:1 - 0:1
HC Frýdek-Místek

Foltán - Zbořil, Michálek, Ciura, Teper, Krenželok, J. Adámek, Z. Malík - Szturc, Bartoš, Christov - Łyszczarczyk, Peterek, Martynek - Klimša, Komorski, Matiaško - Blaško, Čmiel, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Slovan Ústí nad Labem

L. Cikánek - J. Drtina, Š. Havránek, Vl. Brož, Trefný, Přindiš, Weinhold, L. Chalupa - Trávníček, Vrdlovec, D. Tůma - M. Tůma, Milfait, V. Bílek - Š. Bláha, T. Čermák, Ouřada - Jouza, Grim, Severa. Trenér: Jaroslav Roubík.

Branky
7. Klimša (Komorski, Matiaško), 38. Komorski (Klimša, Matiaško), 49. Klimša
8. Jouza (Grim, Severa), 9. Tůma (Vrdlovec, Trávníček), 51. Ouřada (Weinhold), 61. Tůma (Trávníček, Havránek)
Statistiky
Vyloučení: 3:3
Využití: 0:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 27:37 (4:13, 16:12, 7:10 - 0:2)
Zblokované střely: 2:2
Vhazování: 38:34
Rozhodčí: Čech, Marek - Zídek, Hanzlík
Diváci: 699
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Když se podíváme na závěr střetnutí, nebo i na jeho druhou polovinu, tak jasně vidíme, že možnosti tohoto týmu jsou úplně někde jinde, než ukázala první polovina. Hlavně ta první třetina, která opět byla z naší strany špatná. Se slabým tlakem do brány soupeře, bylo tam také málo zakončení, řekl bych zbytečně komplikovaná hra. Prostě místo účelnosti toho tlaku hráčů a kotouče do brány, tam to bylo zkrátka zásadní, proč jsme soupeře takto pustili do vedení a následně to museli dohánět. Pak tady byl také i náhodný gól na tři tři, poté už to byla fakt dohrávka, kdy si každý tým hlídal to, aby neprohrál za tři body.

Jaroslav Roubík (trenér Hokej Ústí n. L.): Dnes hodnotím utkání určitě kladně. Myslím si, že diváci viděli vyrovnaný zápas, který se chvíli přeléval na naší stranu a chvíli zase na tu domácí. Šancí bylo na obou stranách. Ve druhé třetině jsme udrželi nájezd, to bylo pro další vývoj hodně důležité. Pak jsme měli šanci, kdy jsme mohli domácím odskočit na 1:3, ale nepovedlo se. Frýdek dokázal zápas zvrátit a ke konci jsme to přeci jen tečovanou střelou srovnali. V prodloužení jsme urvali dva body, jsme určitě spokojeni.