4., středa 22.9.2021, hala Polárka
1:4
0:1, 0:3, 1:0
HC Frýdek-Místek

Foltán (36. Šimonů) - Zbořil, Michálek, Ciura, Teper, Krenželok, Matyáš - Szturc, Bartoš, Šedivý - Łyszczarczyk, Peterek, Christov - Klimša, Komorski, Martynek - Blaško, Čmiel, Matiaško - Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Baník Sokolov

Cichoň - Rulík, J. Novák, Vodička, Strejček, Kadeřávek, Klejna, Klikorka - Vracovský, Kverka, Pořízek - Jurčík, Jiskra, Tomi - Šik, Rohan, Sloboda - Jandus, Hašek, Šmerha. Trenér: Martin Štrba.

Branky
58. Szturc (Bartoš, Christov)
19. Jiskra (Klejna, Jurčík), 24. Šik (Klikorka), 35. Sloboda (Klejna), 36. Pořízek (Vracovský, Jiskra)
Statistiky
Vyloučení: 2:2
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 25:28 (5:11, 6:12, 14:5)
Zblokované střely: 2:0
Vhazování: 31:40
Rozhodčí: Bejček, Vrba - Komínek, Hranoš
Diváci: 701
Ohlasy

Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Nezačali jsme úplně katastrofálně, v těch úvodních čtyři pěti minutách jsme si dokázali i něco vypracovat. Potom jsme ale udělali pár chyb, a to nás stálo zápas. Ty věci, které tam byly, tak nebyly z naší strany vůbec dobré. Dostávali jsme jeden gól za druhým, ale ty branky nepadly po nějakém přečíslení, bylo to z úhlu. Pak se to už těžko dotahovalo, i když jsme chtěli samozřejmě ještě s výsledkem něco ve třetí třetině udělat. Bylo to však těžké, ta psychika už byla v hlavách nastavena.

Martin Štrba (trenér HC Baník Sokolov): Jeli jsme sem s nějakým plánem a musím kluky moc pochválit, protože jsme ten plán od první do poslední minuty dodrželi. Myslím, že jsme si tu zasloužili vyhrát. Připravovali jsme se na to, abychom se nedostávali do oslabení a nenabídli tak domácím šance. Chtěli jsme hrát disciplinovaně, což se nám povedlo. Škoda toho gólu, ale jak jsem už řekl, jsem spokojen s tím, že kluci do puntíku vše splnili.