přátelské utkání, čtvrtek 29.7.2021, Jastrzębie
5:4sn
0:0, 2:1, 2:3 - 0:0
JKH GKS Jastrzębie

Kieler - E. Ševčenko, Bahalejsza, Baszyrow, Pavlovs, Urbanowicz - Bryk, Górny, Wróblewski, Razgals, A. Ševčenko - Kamienieu, Kostek, R. Nalewajka, Jarosz, Płachetka - Gimiński, Horzelski, Pelaczyk, Ł. Nalewajka, Jass. Trenér: Róbert Kaláber.

HC Frýdek-Místek

Stojanović - Ciura, Krenželok, Zbořil, Z. Malík, J. Adámek, Kareš - Łyszarczyk, Komorski, Martynek - Klimša, Bartoš, Matiaško - Blaško, Čmiel, Zabloudil - Geidl, Matěj, Jobánek. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
36. Jarosz, 39. Urbanowicz, 51. Baszyrow (Pavlovs), 58. Jarosz (Jass, Gimiński), rozh. nájezd Urbanowicz
28. Jobánek (Geidl), 41. Łyszarczyk (Blaško), 41. Matiaško (Bartoš), 42. Martynek (Łyszarczyk, Komorski)
Statistiky
Vyloučení: 2:4
Využití: 1:1
V oslabení: 1:0
Ohlasy

.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Zápas se odehrál v docela těžkých podmínkách, kdy v hale bylo velké teplo, takže ten led byl takový těžší. Sestavu jsme tentokráte promíchali, kdy jsme ve třetím a čtvrtém útoku dali příležitosti mladým klukům. Co se týče zápasu, tak v první třetině jsme byli i díky vyloučením pod tlakem soupeře. Naopak v té druhé jsme začali být aktivnější a domácí tým přehrávali. Paradoxně jsme však tuto část zápasu prohráli 2:1. No a v té třetí třetině se nám během několika vteřin podařilo vstřelit tři rychlé branky. Soupeř pak přitlačil a dokázal vyrovnat. Nájezdy, to už je vabank. Byl to první zápas a určitě na naší hře najdeme pozitiva. Ať už herní, nebo třeba i v přístupu a touze vyhrát. Každopádně jsou tam i negativa. Utkání nám ukázalo, na čem je třeba okamžitě pracovat. Trénink je vždy jiný, až v těch zápasech se to vždy projeví víc.