12., úterý 1.12.2020, ZS Na Lapači
5:2
1:0, 1:1, 3:1
VHK ROBE Vsetín

J. Málek – Ondračka, Smetana, Kudělka, Bartko, Hryciow, Štach, Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – R. Vlach, J. Kloz, Půček – Machač, Kucharczyk, Babka – Hořanský, Šilhavý, Vítek. Trenér: Jan Srdínko.

HC Frýdek-Místek

O. Raszka – Vainonen, Haman, Husák, Hrachovský, Zahradníček, J. Michálek – Kofroň, Mikulík, Šedivý – Tomi, R. Veselý, Klimša – Kurovský, Peterek, Martynek – Kaukič, Stuchlík, Raška – Matiaško. Trenér: Vlastimil Wojnar.

Branky
8. R. Vlach (Bartko, Gorčík), 37. Gorčík (Pechanec), 41. Březina (Gorčík, Ondračka), 44. Kloz (Bartko, Půček), 47. Kloz (Půček, Ondračka)
26. Kurovský (J. Michálek, R. Veselý), 51. Stuchlík (Haman, Kaukič)
Statistiky
Vyloučení: 7:3
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 24:33
Zblokované střely: 5:15
Vhazování: 30:35
Rozhodčí: Jechoutek, Barek - Polák, Vašíček
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Luboš Jenáček (asistent trenéra VHK Vsetín): My jsme za zisk tří bodů strašně rádi, protože jsme chtěli napravit ten špatný dojem z nevydařeného utkání v Třebíči. Tam nám chybělo nasazení a také i bojovnost. Zkrátka výkon hodný našeho dresu. Něco jsme si v kabině vyříkali, takže ten výkon proti Frýdku byl úplně jiný. Bylo tam enormní nasazení, skákání do střel a dohrávaní soubojů. Zkrátka týmový výkon, za který chceme pochválit všechny hráče.

Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Takový zápas se strašně blbě hodnotí. Podle mě jsme tady mohli i s trochou toho štěstí vyhrát, ale dostaneme pět dva a odjíždíme domů jak spráskaní psi. A že jsme domácí v každé třetině dokázali přestřílet? Tak o to je pak ta porážka pro nás krutější. Přitom jsme dvě třetiny nehráli špatně, rozhodly ale ty tři branky v úvodu třetí části.