přát., úterý 11.8.2020, ZS Kopřivnice
2:3
0:1, 0:2, 2:0
HC Kopřivnice

Fendrich – Krzak, Štěpánek, Bail, Bartošák, Fojtík, Marek – Gebauer, Indrst, Pěnčík, Hrubý, J. Mach, Pargač, Urban, Wolf, Horait, Pokorný, O. Sluštík, Gola. Trenér: Jaroslav Kofroň.

HC Frýdek-Místek

Švancara – Jenáček, Z. Malík, Adámek, Michálek, Ciencala, Homola - Matiaško, Stuchlík, Konečný, Macuch, Blaško, Mach, Przybyla, Kaukič, Flok, Tomi, A. Kofroň, Klimša. Trenér: Vlastimil Wojnar.

Branky
43. Urban (Gola), 60. Indrst (Gola, Gebauer).
6. M. Mach (Flok), 27. Adam (M. Mach, Homola), 32. Kaukič (Stuchlík).
Statistiky
Vyloučení: 5:4
Využití: 1:1
Diváci: 200
Ohlasy

Jaroslav Kofroň (trenér HC ISMM Kopřivnice): Na první utkání a ještě k tomu s tak kvalitním soupeřem, jsme podali dobrý výkon. Šlo vidět, že se kluci nebojí hrát a mají chuť. Samozřejmě, že se v naší hře občas vyskytla nějaká chyba, ale to k hokeji patří. Utkání hodnotím pozitivně.

Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Myslím si, že jsme o ten kousek byli přeci jen lepší. Kopřivnice odehrála na své poměry vydařené utkání, kdy navíc dokázala snížit z pro ně nepříznivého stavu 0:3 na 2:3. Je to sice těsná výhra nad druholigovým soupeřem, ale každé vítězství se počítá. V naší hře byly věci, co jsme po hráčích chtěli, a to nás těší.