přát., pondělí 3.8.2020, MEO Aréna
3:1
3:0, 0:0, 0:1
HC ZUBR Přerov

Postava (Kubík) – Klimíček, Kleiner, Weintritt, Dřímal, Gréč, Fencl, Němec – Štefka, Indrák, J. Dvořák – Zmeškal, Peterka, Hajšman – Dobša, Hradil, Mynář – Kleniar, Šimanský, Dvořáček. Trenér: Vladimír Kočara.

HC Frýdek-Místek

O. Raszka (Švančara) – Pírek, Jenáček, Michálek, Adámek, Homola, Cienciala – Konečný, Stuchlík, Matiaško – Mach, Macuh, Blaško – Flok, Kaukič, Przybyla – Matěj, Kofroň, Geidl. Trenér: Vlastimil Wojnar.

Branky
7. Hajšman (Weintritt), 8. Štefka (Klimíček, Kleiner), 15. J. Dvořák (Indrák, Dobša)
56. Matiaško (Macuh)
Statistiky
Vyloučení: 5:9, navíc Stuchlík (Frýdek-Místek) 5 minut + do konce utkání, Blaško (Frýdek-Místek) 10 minut osobní trest
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 29:26
Rozhodčí: Kašík, Fiala – Bryška, Novák.
Diváci: 500
Ohlasy

Vladimír Kočara (HC ZUBR Přerov): Měli jsme výborný vstup do utkání. Byli jsme ukáznění, první třetina byla z naší strany velice slušná. Druhá část patřila pro změnu Frýdku, tahali jsme tam nohy z medu. Třetí třetinu jsme zase odehráli, jak jsme si řekli. Vyzdvihl bych oba gólmany, chytali výborně. Hlavně jsme ale rádi, že jsme si mohli po delší době zahrát zápas. Strašně nás to bavilo.

Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Čekali jsme daleko lepší přístup. Hlavně v první třetině, ta se nám vyloženě nepovedla. Dopustili jsme se velké spousty faulů, které v podstatě rozhodly o výsledku. Jedenáct minut v oslabení a dva inkasované góly…. Po dvaceti minutách jsme prohrávali 0:3 a bylo v podstatě hotovo. Druhá část byla v naší režii, trefili jsme dvě tyčky, ale bohužel nám to tam nepadlo. V poslední třetině jsme skóre zkorigovali, ovšem víc jsme už nestihli.