13., středa 25.11.2020, hala Polárka
6:4
1:1, 1:1, 4:2
HC Frýdek-Místek

Suchánek - Vainonen, Haman, Husák, Hrachovský, Z. Malík, Michálek - Kofroň, Mikulík, Šedivý - Tomi, Veselý, Klimša - Kurovský, Przybyla, Martynek - Kaukič, Peterek, Raška. Trenér: Vlastimil Wojnar.

HC Havířov 2010 s.r.o.

Groh - Bořuta, Kočí, Rašner, Rutar, Chroboček, Kachyńa - Bednář, Rudovský, Adamský - Szturc, Ivan, Kotala - Doktor, Seman, Procházka - Fridrich, Maruna, Sklenář. Trenér: Jiří Režnar.

Branky
15. R. Veselý (Tomi, Hrachovský), 23. Kurovský (Z. Malík), 43. D. Klimša (Šedivý, Mikulík), 48. Šedivý (Tomi, Mikulík), 58. D. Klimša (Tomi), 59. Mikulík (Šedivý, Kofroň)
8. Procházka (Kachyňa, Doktor), 29. Procházka (Doktor, Kočí), 50. Fridrych, 57. Rašner (Bednář, Bořuta)
Statistiky
Vyloučení: 10:5
Využití: 1:0
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 28:36
Zblokované střely: 4:5
Vhazování: 40:35
Rozhodčí: Koziol, Ondráček - Měkýš, Otáhal
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Klukům jsem po zápase pogratuloval k vítězství, jelikož jsme na něj čekali nějaké čtyři utkání v řadě. Mrzí mě velký počet zbytečných chyb, po kterých jsme si zápas neustále komplikovali. Také i ten počet vyloučení, vždyť jsme hráli prakticky jednu celou třetinu v oslabení. To je hodně, i když některé ty fauly... No, zkrátka neříkám, že jsme dnes byli horší, ale asi šťastnější.

Jiří Režnar (trenér AZ Havířov): Je to škoda, ve druhé třetině jsme měli k dispozici pět přesilovek, bohužel jsme nevyužili ani jednu. Za stavu 2:2 jsme soupeři mohli odskočit. My jsme ale místo toho v oslabení inkasovali na 3:2 a následně na 4:2. Dokázali jsme to srovnat, jenže vzápětí jsme vlastní hrubkou v obranném pásmu, když jsme byli nedůrazní, inkasovali popáté. Šestou branku už jsme dostali při power play. Dnes určitě rozhodly přesilovky, hráli jsme to složitě. Co říct k tomu, že jsme jich měli deset a nebyli jsme schopni z toho dát více gólů.