23., sobota 23.1.2021, hala Polárka
2:5
2:1, 0:2, 0:2
HC Frýdek-Místek

Suchánek – Šepelev, Haman, Husák, Roth, Repe, Hrachovský, J. Adámek – D. Kindl, Mikulík, Šedivý – Martynek, Peterek, Klimša – Tomi, Przybyla, Ramik – Matiaško, Stuchlík, Flok. Trenér: Mojmír Trličík.

SK Kadaň

R. Běhula – Havlín, Trefný, R. Havel, Seemann, Kottek, Karmaškov, Delmarche – Z. Zabloudil, Chlouba, Jakub Veselý – Koblížek, J. Svoboda, Houška – Hradecký, Bucek, Homer – Adámek, Matyáš Svoboda, Kupčo. Trenér: Petr Rosol.

Branky
1. Šepelev (Mikulík, Šedivý), 14. D. Kindl (Šedivý, Haman)
4. J. Svoboda (Houška, Koblížek), 26. R. Havel (Seemann, M. Svoboda), 31. Seemann (J. Svoboda, Koblížek), 49. Houška (Koblížek, R. Havel), 60. Z. Zabloudil (Jakub Veselý, Havlín)
Statistiky
Vyloučení: 5:4
Využití: 0:1
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 40:33
Zblokované střely: 8:6
Vhazování: 42:34
Rozhodčí: Doležal, Pilný – Gančarčík, Bohuněk
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Momentálně jsme v jakési křeči. Nechci říct, že by se kluci na ledě nesnažili, bohužel nám to na soupeře nestačí. Při té snaze pak děláme chyby, kdy kazíme i ty poměrně jednoduché přihrávky. Nezbývá, než pořád bojovat, tlačit se do brány a věřit, že se to otočí.

Petr Rosol (trenér SK Trhači Kadaň): Jsme spokojen. Zase po dlouhé době jsme získali nějaké body. Bylo to upracované a ubojované vítězství, my ale s tím mančaftem nemůžeme hrát na nějakou velkou krásu. Musíme hrát ze zodpovědné obrany, čekat na brejky, popřípadě na přesilovky, a to se nám dneska podařilo. Jsme hrozně rádi, že jsme tady dnes uhráli ty tři body.