31., sobota 27.2.2021, hala Polárka
1:5
0:1, 0:2, 1:2
HC Frýdek-Místek

Honzík - Haman, Hrachovský, J. Adámek, Husák, Z. Malík, Repe, J. Michálek - R. Veselý, Mikulík, Šedivý - Martynek, D. Kindl, Klimša - Macháček, Peterek, Tomi - Matiaško, Stuchlík, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Stadion Litoměřice

T. Král - Marcel, Baláž, Výtisk, J. Holý, Kremláček, Jebavý, Černohorský - Jícha, Válek, M. Kadlec - M. Beran, Miškář, Procházka - Jindra, Soukup, Berka - L. Stehlík, Urban, Konečný. Trenér: David Bruk.

Branky
54. Haman (Klimša, Tomi)
2. Berka (M. Beran, Miškář), 21. M. Beran (Miškář), 25. Konečný (Procházka, Kremláček), 43. Berka (Jindra, T. Král), 52. Procházka (M. Beran, Kremláček)
Statistiky
Vyloučení: 2:4
Využití: 0:0
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 28:43 (10:16, 12:13, 6:14)
Zblokované střely: 14:7
Vhazování: 39:36
Rozhodčí: Ondráček, Marek - Gančarčík, Zedník
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Jiří Raszka (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Neměli jsme vůbec dobrý vstup do utkání, kdy prvních pět minut nám vůbec nejely nohy. Soupeř byl aktivní. Pak se hra vyrovnala a podle mně jsme pak ve hře pět na pět byli lepší. Měli jsme tam nějaké šance, bohužel je kluci nedokázali proměnit. V těch předchozích zápasech se nám dařilo, přiklonilo se k nám několikrát i to štěstíčko, bohužel dnes jsme ani z těch vyložených šancí skórovat nedokázali. Soupeř byl lepší, živější a my musíme sportovně uznat, že je to tým, kterému se teď daří. Jejich hráči mají dobrý pohyb, což nám trošičku dělalo problémy. V první polovině utkání nám chyběl i takový ten důraz kolem brány. Rozdíl byl v osobních soubojích, které jsme často prohrávali a tím pádem jsme pořád museli bojovat o kotouče. Stálo nás to hodně sil a chtě nechtě prostě pro nás to byl třetí zápas ve čtyřech dnech a čtvrtý v sedmi. Bohužel to dnes nevyšlo, ale my se teď dobře nachystáme na poslední dva zápasy, které nás ještě čekají a o to předkolo se porveme.

David Bruk (trenér HC Stadion Litoměřice): Jsme samozřejmě spokojeni, a to nejen s vítězstvím, ale i tím, jak jsme vstoupili do zápasu a pak odehráli celé střetnutí.