24., čtvrtek 25.2.2021, hala Polárka
6:2
3:1, 2:1, 1:0
HC Frýdek-Místek

Honzík - Haman, Hrachovský, J. Adámek, Husák, Z. Malík, Repe, J. Michálek - R. Veselý, Mikulík, Šedivý - Martynek, Kindl, Klimša - Macháček, Peterek, Tomi - Matiaško, Stuchlík, Ramik. Trenér: Mojmír Trličík.

HC Baník Sokolov

Cichoň (28. Neužil) - J. Pohl, Poizl, Kadeřávek, Klejna, Přindiš, D. Zeman, Benda - T. Rohan, Hašek, D. Tůma - Šik, Vrána, Prymula - Vracovský, Rymon, Kropáček - A. Rulík, Křemen. Trenér: Tomáš Hamara.

Branky
13. Tomi (Peterek, J. Adámek), 16. Repe (Martynek, Peterek), 16. Ramik (Stuchlík, Matiaško), 21. Mikulík (Šedivý, Husák), 28. Tomi (D. Kindl, R. Veselý), 48. Martynek (Klimša, D. Kindl)
19. Vracovský (Kadeřávek, Křemen), 23. J. Pohl (D. Tůma, T. Rohan)
Statistiky
Vyloučení: 1:2
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 26:33 (9:9, 8:17, 8:4)
Zblokované střely: 7:5
Vhazování: 40:32
Tresty: navíc Macháček (FRM) 5 min + trest DKU
Rozhodčí: Dědek, Kašík - Konvička, Kráľ
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Na obou týmech bylo vidět, že mají v nohou včerejší zápas, takže ten rozjezd obou byl trochu pomalejší. Náš úvod byl možná ještě o trochu pomalejší, přesto jsme dokázali být v první třetině mimořádně produktivní. Důležité momenty přišly na začátku druhé třetiny, kdy jsme jednak odskočili soupeři na 4:1 a pak jsme v pětiminutovém oslabení inkasovali pouze jediný gól. To nám určitě hodně pomohlo, i když to těm hráčům, kteří byli na ledě, vzalo hodně síly. Naopak si myslím, že to klukům vlilo do žil větší sebevědomí a takové to odhodlání zápas zvládnout. Pak jsme podle mě velmi dobrým výkonem dotáhli zápas do vítězného konce. Konečně byla ta koncovka utkání taková poklidnější a nemuseli jsme se obávat o výsledek.

Tomáš Hamara (trenér HC Baník Sokolov): Pro nás to bylo těžké utkání. Domácí jsme dostali v první třetině na koně, když jsme třikrát inkasovali. Frýdek hrál výborně a pak si výsledek už dokázal pohlídat. S výsledkem jsme mohli něco udělat ve druhé třetině, kdy jsme měli pětiminutovou přesilovku. Tam jsme ale dali jen jeden gól, což bylo málo. Jinak inkasované góly byly hodně laciné, to jejich brankář chytal dnes naopak dobře. Soupeři k vítězství blahopřeji.