34., pondělí 8.3.2021, CZ LOKO Aréna
3:1
1:0, 1:0, 1:1
HC Dukla Jihlava

J. Brož - D. Kolář, Eliáš, Dundáček, T. Černý, Bilčík, Strejček, A. Dvořák - T. Harkabus, M. Zadražil, Illéš - Jiránek, Fronk, Cachnín - Čachotský, Skořepa, Petr - T. Havránek, Lichanec, V. Brož. Trenér: Viktor Ujčík.

HC Frýdek-Místek

Honzík - Haman, Hrachovský, Husák, J. Adámek, Z. Malík, Repe - D. Kindl, Mikulík, Šedivý - Tomi, R. Veselý, Klimša - Martynek, Peterek, Matiaško - Macháček, Przybyla, Stuchlík. Trenér: Mojmír Trličík.

Branky
3. Jiránek (Illéš, Dundáček), 28. Fronk (Jiránek, Cachnín), 60. Illéš (Harkabus)
47. Matiaško (Peterek, Martynek)
Statistiky
Vyloučení: 5:8
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 45:20 (12:12, 22:2, 11:6)
Zblokované střely: 8:7
Vhazování: 44:38
Rozhodčí: Wagner, Zavřel - Zídek, Kleprlík
Diváci: bez diváků
Ohlasy

Karel Nekvasil (asistent trenéra HC Dukla Jihlava): Bylo to utrápené. První třetina byla vyrovnaná se spoustou střel na obou stranách i se spoustou šancí. V té druhé jsme měli několik přesilovek, ale ty nás poslední dobou trápí a spíše nás rozhodily. Prvních deset minut se hrálo jen na jednu bránu a pak přišly přesilovky... Tohle musíme každopádně zlepšit. Ve třetí části jsme měli spoustu vyložených šancí, které jsme nevyužili. Ovšem dokázali jsme zvýšit náskok na 3:1 a dotáhnout zápas do vítězného konce, čímž jsme se dostali na druhé místo po základní části. S tím jsme spokojeni.

Mojmír Trličík (trenér HC Frýdek-Místek): Dnešní hodnocení bude v některých věcech již obehranou písničkou. Povedl se nám vstřelit jen jeden gól, a to až ve třetí třetině. Určitě jsme však byli pro domácí nepříjemným soupeřem, bohužel ta produktivita a šance, které jsme měli, byli minimální. Naopak soupeř vstřelil branku z první přesilové hry a pak dokázal odskočit na dvoubrankový rozdíl. Zatímco my jsme i z dobrých příležitostí nebyli schopni skórovat. Druhá třetina, tak jsme měli minimum střel a bylo to dáno především tím, že jsme hráli více v oslabení. V podstatě asi osm minut se hrálo v plném počtu. Ve třetí části zápasu jsme ještě věřili, že můžeme s výsledkem něco udělat. Dali jsme do toho veškeré síly, bohužel, povedl se vstřelit jen jeden gól a ani v power play, kde jsme si pár šancí vytvořili, jsme už vyrovnat nedokázali. Naopak nám pak Dukla dala gól do prázdné branky.