2. Čtvrtfinále, středa 26.2.2020,
1:5
1:1, 0:1, 0:3
HK Krnov
Kolbert (46. Kober) – Dohnal, Tichý, Galvas, Bednárek, Mosler, Kysela, Hon – Tošenovjan, Kostovský, Svoboda, Závodník, Polok, Kubík, Michálek, Ševčík, Weiss, Havlíček. Trenér: Pavel Hulva.
HC Frýdek-Místek
Horváth - A. Valíček, Golasovský, Kocurek, Niedoba, Konderla, Bulava, M. Valíček, Popelář - Puzoň, Kolder, Ševčík, Vančo-Minařík, Fiala, Mičulka, Vacula, Fojtík, Indrst, Heralt. Trenéři: René Slanina a Tomáš Snášel.
Branky
18. Weiss (Kostovský, Kysela).
19. Ševčík (Vacula), 33. M. Valíček (Vančo-Minařík, A. Valíček), 41. Mičulka, 46. Puzoň (Heralt), 52. A. Valíček (Heralt).
Statistiky
Vyloučení: 8:6
Využití: 0:1
Tresty: Mosler 10 min OT (K)
Rozhodčí: Novák – Majetný, Kopečný.
Diváci: 325
Ohlasy
Pavel Hulva (trenér HK Krnov): Pět branek je sice dost, ale v play-off je jedno, jestli prohrajete 2:1, nebo 5:1. Holt bude muset rozhodnout až třetí zápas. Doma rozhodlo několik momentů. Tím prvním bylo to, že jsme dali na konci první třetiny vedoucí gól, ale vzápětí hned inkasovali. Důležitá byla pro zápas i naše neproměněná přesilovka pět na tři, navíc jsme také jeli sami na branku a nedali. Posledním takovým momentem byla branka na 3:1. Tu jsme si nafackovali sami ve vlastní přesilovce.
Tomáš Snášel (trenér HC Frýdek-Místek B): Pokud srovnám ty dva naše vzájemné zápasy, tak ten druhý byl samozřejmě z naší strany povedenější. Hráči předvedli daleko lepší výkon, byli aktivnější, více bruslili. Předvedená hra se blížila představám, jak bychom měli hrát, včetně disciplíny. Každopádně jsme rádi, že se nám podařilo sérii vrátit zpět do Polárky. Krnov je kvalitní mužstvo, které má hráče se zkušenostmi z druhé ligy. Ty zatím naši kluci sbírají. Páteční utkání bude pro oba celky rozhodující, všichni víme, že ten poslední krok bývá tím nejtěžším. My budeme připraveni na sto procent. Věříme také, že si do hlediště najde cestu co nejvíce našich fanoušků, kteří nás poženou za postupem.