Příprava, čtvrtek 12.12.2019, Hala Polárka
1:5
1:3, 0:1, 0:1
HC Frýdek-Místek
Malík (31. Dvořák) – Haman, M. Adámek, Stránský, Michálek, J. Adámek, Hrachovský, Rufer, Bartko – Matěj, Hladonik, Tomi – Kofroň, Stuchlík, Matiaško – Kaukič, Przybyla, Klimša – Eret, Motloch, Nestrašil. Trenéři: Vlastimil Wojnar a Jozef Daňo.
Česká republika U20
Pařík (31. Bednář) – Štibingr, Mlčák, Klejna, Dajčar, Kukla, Svozil, Lytvynov, Kučeřík – Sedlák, Střondala, Myšák – Brož, Šír, Šik – Mužík, Peterek, Pavel – Řehák, Vitouch, Bambula. Trenéři: Patrik Eliáš a Aleš Krátoška.
Branky
19. Haman (M. Adámek, Stuchlík).
4. Vitouch, 8. Myšák (Sedlák, Mlčák), 18. Sedlák, 24. Myšák (Střondala, Štibingr), 57. Šik (Šír).
Statistiky
Vyloučení: 2:2
Využití: 0:1
Střely na branku: 22:30
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Do zápasu jsme nevstoupili nejlépe, když nám soupeř brzy odskočil. Podařilo se nám snížit a hra se následně vyrovnala. Z naší strany to bylo dnes málo produktivní. Velký rozdíl byl rovněž i v motivaci, která byla spíše na straně mladých reprezentantů. My se nyní pilně připravujeme na další část sezony. Už v příštím týdnu odehrajeme zápasy v Ústí a v Sokolově.
Patrik Eliáš (asistent trenéra ČR20): Jsme spokojeni s tím, jak všichni hráči odpracovali přípravný kemp včetně utkání proti Frýdku-Místku. Patří jim za to velké díky. Udělali nám to opravdu hodně těžké. Nyní budeme pokračovat ve 29 hráčích. Věřím, že i všichni ti, kteří se k týmu nově připojí, budou pracovat naplno a ani další zúžení sestavy pro nás nebude jednoduché.