5.kolo, úterý 11.2.2020, Hala Polárka
9:0
3:0, 4:0, 2:0
HC Frýdek-Místek
L. Daneček (Suchánek) – M. Adámek, Haman, Bartko, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský, Jenáček – Kofroň, Hladonik, Mikulík (C) – Kafka, Klimša (A), Tomi – Hrehorčák, R. Szturc, Martynek (A) – Kaukič, Przybyla, Stuchlík.
SK Kadaň
Neužil (32. Štěpánek) – Trefný (C), Eliáš, Foltýn, Delmarche, Procházka, D. Zeman, Klodner – Wágner, Kůs (A), M. Zabloudil – Zd. Zabloudil, Žolobov, J. Müller (A) – Koblížek, Čech, Wojnar – Homer, Rindoš, Dubský.
Branky
4. Mikulík (Hladonik, Kofroň), 11. Tomi (Kafka, J. Michálek), 20. Hrachovský (Bartko, Klimša), 22. R. Szturc (Martynek, Hrehorčák), 28. Martynek (R. Szturc, Hrehorčák), 32. Klimša (M. Adámek, Tomi), 34. Hladonik (Mikulík, M. Adámek), 45. Tomi (Kafka, Klimša), 50. Hrachovský (Klimša, Martynek)
-
Statistiky
Vyloučení: 4:6
Využití: 2:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 40:23
Zblokované střely: 6:11
Vhazování: 32:35
Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Otáhal, Komínek
Diváci: 1047
Ohlasy
Vlastmil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Těžko se to to hodnotí, protože to byl dneska jednoznačný zápas. Nejjednoznačnější. Samozřejmě jsme k tomu ale přistoupili dobře. Chtěl bych klukům poděkovat, že to nepodcenili a navázali na výborný výkon s Jihlavou. Doufám, že to zítra zopakujeme znovu. Bude to těžší, ale snad to zvládneme.
Tomáš Hamara (trenér Trhači Kadaň): My jsme asi ještě seděli v autobuse. Proti nám nastoupil tým, který je parádní. Hráli moderní hokej. Přečíslovali nás tam, dávali to do prázdné brány. Vyhráli kolik vyhráli, zaslouženě. Musíme se líp připravit na zítřek, vyspat se na to. Doufám, že zítra nastoupíme úplně v jiném nasazení.