3.kolo, neděle 9.2.2020, Hala Polárka
6:1
0:0, 4:0, 2:1
HC Frýdek-Místek
L. Daneček (Krška) – M. Adámek, Haman, Bartko, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský, Jenáček – Kofroň, Hladonik, Mikulík – Kafka, Klimša, Tomi – R. Szturc, Kaukič, Martynek – Eret, Przybyla, Stuchlík.
HC Dukla Jihlava
Chaloupek (Jan Brož) – J. Pohl, Staněk, D. Kolář, Vála, J. Holý, Půža, Černohorský – Čachotský (C), Skořepa, Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – Jiránek, A. Zeman, D. Čermák – T. Harkabus, Lichanec, Protasenja.
Branky
24. Kofroň (Mikulík, Kafka), 25. Kafka (Klimša, Tomi), 29. Hladonik (Mikulík, Kofroň), 40. Szturc (Martynek, J. Adámek), 50. M. Adámek (Przybyla, Stuchlík), 53. Kofroň (Mikulík, Hladonik)
60. T. Harkabus (Illéš, Lichanec)
Statistiky
Vyloučení: 3:8
Využití: 1:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 30:33
Zblokované střely: 6:5
Vhazování: 34:48
Rozhodčí: Koziol, Vrba – Lukš, Měkýš
Diváci: 1132
Ohlasy
Jozef Daňo (asistent trenéra HC Frýdek-Místek): Od první do šedesáté minuty jsme byli lepší. Tým k tomu přistoupil úplně na 100%. Mělo to rychlost, kombinace, pak se nám to i střelecky vrátilo. Pochvalu si zaslouží všichni hráči, od gólmana, až po posledního hráče. I třetí a čtvrtá pětka hrála fakt výborně. Jak jsme si řekli, že budeme hrát, tak jsme to přesně dodrželi. A přineslo to své ovoce.
Karel Nekvasil (asistent trenéra HC Dukla Jihlava): Od začátku bylo všechno špatně. Na začátku zápasu byly zbytečné fauly, ale když jsme ubránili oslabení pět na tři, tak jsme si mysleli, že nás to vrátí do hry, ale bohužel. Jelo to podle stejných kolejí a vůbec se to nezlepšilo. Je pravda, že jsme v pauze o dost víc trénovali, tak i to se na tom možná podepsalo. Měli jsme i náznaky od hráčů, že toho bylo dost, ale kdy jindy potrénovat než teď. A jestli to bude tak, že jsme na úkor tréninku obětovali jeden zápas a pak ty síly mít budeme, tak to bude v pořádku. Ale ty inkasované góly jsme dostali spíš laxní hrou, nebylo to vinou, že bychom nemohli v tu chvíli bruslit. Hráči si musí sáhnout sami do svědomí, jestli odevzdali vše. Podle výsledku to ale napovídá, že ne.