6.kolo, pondělí 3.2.2020, Hala Polárka
0:5
0:2, 0:1, 0:2
HC Frýdek-Místek
L. Daneček (30. Loubal) – M. Adámek, Haman, Bartko, J. Michálek, Zahradníček, Hrachovský, J. Adámek – R. Szturc, Klimša (A), Tomi – Kofroň, Hladonik, Kafka – Eret, Przybyla, Martynek (C) – Matěj, Kaukič, Stuchlík.
SK Horácká Slavia Třebíč
Jekel (Do. Svoboda) – D. Krenželok, Szathmáry, Padrnos, Nedbal, Kowalczyk, Furch – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Laš, Bittner, Psota (A) – Malec, Václavek, Ferda – Kunc, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Michálek.
Branky
-
6. Václavek (Padrnos), 17. Nedvídek (Laš, Šťovíček), 30. Bittner (Psota, Nedbal), 46. Laš (Nedvídek, Psota), 55. Szathmáry (Nedvídek)
Statistiky
Vyloučení: 4:3
Využití: 0:3
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 29:26
Zblokované střely: 6:8
Vhazování: 31:32
Rozhodčí: Obadal, Cabák – Novák, Blažek
Diváci: 1005
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): Dneska soupeř na rovinu upletl z ho... bič. Co vystřelili, tak tam spadlo, nám tam nespadlo nic. Výsledek je až moc krutý a neodpovídá vývoji.
Jaroslav Barvíř (Třebíč): Dá se to hodnotit výborně. My jsme měli nějaký plán, kluci podali skvělý týmový výkon, plánu se drželi celých 60 minut. A když už se nám chvilkami něco nedařilo, tak jsme měli skvělého gólmana v brance, který nás podržel. Plán vyšel do puntíku. Chtěli jsme lépe vstoupit do utkání, což nám vyšlo. Myslím si, že jsme byli lepším týmem. Kluci to zvládli famózně. Dáli jsme krásné góly. Z toho vlastně tři z přesilovek, což je taky skvělé. Dneska k tomu nemáme žádnou výtku.