15.kolo, čtvrtek 23.1.2020, Hala Polárka
5:3
1:0, 2:2, 2:1
HC Frýdek-Místek
Suchánek - D. Stránský, M. Adámek, Bartko, Michálek, J. Adámek, Hrachovský - Kafka, D. Klimša, Tomi - Kofroň, Kaukič, Mikulík - Szturc, Przybyla, Martynek - Motloch, Š. Novotný, Stuchlík - Eret. Trenér: Vlastimil Wojnar.
HC Slovan Ústí nad Labem
Stahl - Müller, Hes, Mareš, Vl. Brož, Volráb, Zukal – Severa, J. Havel, Tůma – Kružík, Svoboda, Filip – Maršoun, Kordule, O. Bláha – Jelínek. Trenér: Tomáš Mareš.
Branky
14. Motloch (Š. Novotný, Stuchlík), 33. Klimša (Martynek, Š. Novotný), 33. Tomi (M. Adámek, Kafka), 57. Kofroň (Kafka, M. Adámek), 60. Tomi (Kafka).
28. Severa (Bláha, Volráb), 38. Jelínek (Maršoun, Zukal), 43. Kordule (Jelínek, Volráb).
Statistiky
Vyloučení: 8:4
Využití: 1:0
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 37:24
Zblokované střely: 3:7
Vhazování: 38:28
Rozhodčí: Kopeček, Barek - Lukš, Zídek
Diváci: 1000
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (trenér HC Frýdek-Místek): Zápas nezačal z naší strany zrovna nejlépee, ale naštěstí jsme se dokázali dostat do vedení. Druhá část zápasu, to byla naše drtivá převaha, škoda, že jsme z toho vytěžili pouze jednobrankové vedení. Jakmile ale na začátku třetí třetiny padl vyrovnávací gól, tak se začaly dít věci. Moc to nechci rozebírat, ale my pak nehráli ani tak proti pěti, jako proti sedmi. Naštěstí jsme se i v oslabení dokázali Kofroněm prosadit a výhru pečetili střelou do prádzné. Musím před hráči smeknout, v závěru doslova lehali do střel. Mrzí mě, že se neměřilo stejnou měrou. Neříkám, že tam nebyly z naší strany fauly, ale mám na vše zkrátka svůj názor. Tohle není první případ, kdy se tohle dělo.
Jaroslav Roubík (trenér HC Slovan Ústí nad Labem): Zápas jsme dobře začali, nepustili jsme soupeře do úvodního tlaku, ve druhé třetině byl soupeř lepší a dostal se do vedení, ale zápas jsme si prohráli ke konci, kde jsme nevyužili dvě přesilovky 5 na 3 a jeden gól dostali.