12.kolo, středa 15.1.2020, ZS Kadaň
3:6
0:1, 1:4, 2:1
SK Kadaň
Neužil (33. Wolf) – Trefný, Klodner, L. Chalupa, Foltýn, Poizl, Delmarche, Eliáš – D. Zeman, Chlouba, Rindoš – Wágner, Zd. Zabloudil, Žolobov – J. Müller, Dubský, Čech – Wojnar, Homer, Koblížek.
HC Frýdek-Místek
Suchánek – Bartko, Haman, Zahradníček, M. Adámek, J. Adámek, Hrachovský – Tomi, Klimša, Kafka – Mikulík, Stuchlík, Martynek – Kaukič, Szturc, Matěj – Motloch, Eret.
Branky
39. Trefný (Wágner, J. Müller), 49. Žolobov (Trefný, Chlouba), 56. Wágner (J. Müller, Trefný)
7. Klimša (Kafka, Haman), 31. Mikulík (Bartko, Stuchlík), 31. J. Adámek (Kaukič, Martynek), 33. Michálek (Eret, Motloch), 39. Kafka (Tomi, Zahradníček), 60. Szturc (Mikulík, Motloch)
Statistiky
Vyloučení: 3:11
Využití: 2:0
V oslabení: 0:1
Střely na branku: 30:29
Zblokované střely: 5:6
Vhazování: 29:39
Rozhodčí: Zubzanda, Belko – Hucl, Sedláček
Diváci: 290
Ohlasy
Tomáš Hamara (SK Trhači Kadaň): „Navázali jsme asi na utkání v Ústí nad Labem, kde jsme si mysleli, že to půjde samo. Měli jsme hodně přesilových her, hlavně ve druhé dvacetiminutovce, ale ve stoje se hrát hokej nedá. Jestli jsme si mysleli, že nám to soupeř nechá zadarmo, tak to jsme se mýlili. Během dvou přesilovek pět na tři jsme jednou vystřelili, takže tímto přístupem nemůžeme vítězit. Proměnit takovouto výhodu v gól je základ hokeje. Ve třetí třetině jsme najednou lítali, soupeř jelikož vedl, tak si polevil. Nám se podařilo vsítit dvě přesné střely a stáhli jsme stav duelu na 3:5. V závěru ale opět chyba, nechápu to. Musíme se vrátit k poctivé práci, začít jezdit a bojovat. Tak, jako jsme bojovali doteď. Nemůžeme čekat, že nám někdo dá něco zadarmo.“
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): „Do Kadaně jsme jeli s respektem. Věděli jsme, že se Trhači zvedli a na domácí půdě porazili jak Jihlavu, tak Prostějov. V utkání se nám podařilo odskočit na rozdíl čtyř gólů, což jsme si následně už pohlídali. Závěr jsme si sami zkomplikovali zbytečnými vyloučeními. Na základě toho nás v přesilové hře pět na tři Kadaň hned dvakrát potrestala. Hrát pětadvacet minut ve čtyřech, ve třech - to by se někteří, nechci jmenovat, měli zamyslet.“