11.kolo, pondělí 13.1.2020, Hala Polárka
3:2
0:2, 2:0, 1:0
HC Frýdek-Místek
Suchánek (Loubal) – Haman, Bartko, Zahradníček, J. Michálek, J. Adámek, M. Adámek, Hrachovský – Kafka (A), Klimša, Tomi – Hrehorčák, Stuchlík (C), Mikulík – Szturc, Kaukič (A), Martynek – Eret, Motloch, Matěj.
LHK Jestřábi Prostějov
Huf (D. Dvořák) – Hrdinka, M. Jandus, Husa, Drtil, Hrádek, Muška, Chujac – T. Jandus, Pochobradský, Vachutka – Hrníčko, Račuk (C), Žálčík – L. Krejčík, Divíšek (A), Nouza (A) – Chlán, Knap, Ouřada.
Branky
37. Motloch (Zahradníček, Eret), 39. Klimša, 49. Hrehorčák (Hrachovský, Kaukič)
7. T. Jandus (M. Jandus, Hrdinka), 20. Divíšek (Nouza, Vachutka)
Statistiky
Vyloučení: 1:3
Využití: 2:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 36:29
Zblokované střely: 5:5
Vhazování: 36:19
Rozhodčí: Fiala, Kopeček – Gančarčík, Konvička
Diváci: 934
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): Nám jednoznačně ujel ten začátek. Zaspali jsme začátek. Vstoupili jsme do toho laxně. Tam to "smrdělo" tím, že jsme mohli dostat ne 2, ale 5 gólů. Od druhé třetiny hodně zlepšený výkon, zlomil to samozřejmě gól na 2:1. Potom přesilovka na 2:2, dotlačený puk a ještě tam byly šance... No a třetí třetina.. Proměněná přesilová hra a samozřejmě parádní výkon mladého gólmana, šestnáctiletého Tomáše Suchánka, který tam měl parádní zákroky a podržel nás.
Ladislav Lubina (Prostějov): Myslím si, že jsme výborně začali první třetinu, dostali jsme se do dvougólového vedení. Věděli jsme ale, že ve druhé třetině domácí přeřadí na vyšší rychlostní stupeň, to se taky potvrdilo a poměr střel 17-4 avizoval něco co se pak stalo v závěru třetiny.. že soupeř vyrovnal na 2:2. No a ve třetí třetině jsme chtěli vrátit vedení na svojí stranu, ale bohužel jsme v oslabení inkasovali. Řekl bych, že zápas prostě rozhodly dva naše stupidní fauly.