9.kolo, čtvrtek 9.1.2020, WERK ARENA
3:1
2:0, 0:1, 1:0
HC Frýdek-Místek
Malík - Haman, Bartko, Zahradníček, J. Michálek, J. Adámek, M. Adámek, Hrachovský - Kafka, Novotný, Tomi - Klimša, Stuchlík, Mikulík - Eret, Przybyla, Kaukič - Stránský, Motloch, Konečný.
HC Baník Sokolov
Bednář - Přindiš, Vodička, Houdek, Rulík, Kadeřávek, P. Michálek, Pařízek - Rohan, Vrána, Křemen - Vracovský, Kverka, Osmík - Švec, Zadražil, Stříbrný - Urban, Kuběna.
Branky
8. Bartko (Kaukič, Klimša), 17. Novotný (Kafka, Hrachovský), 60. Kafka (Malík).
28. Vrána (Pařízek).
Statistiky
Vyloučení: 2:5
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 35:26
Zblokované střely: 6:17
Vhazování: 33:32
Rozhodčí: Obadal, Pilný - Lukš, Novák
Diváci: 202
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Pro nás bylo dnešní utkání velmi těžké, protože jsme v podstatě ztratili výhodu domácího prostředí. Sokolov hrál od druhé třetiny výborně, takže si tří bodů strašně ceníme. Jsem jenom rád, že to tak dopadlo, protože jsme nečekali nic lehkého, a to se potvrdilo. Tím, že se vyhrálo, je hodnocení pozitivní, ale byly tam samozřejmě i fáze, kdy nás hodně zatlačili do defenzivy, ale naštěstí jsme to zvládli a bereme tři body.
Karel Mlejnek (Baník Sokolov): Náš tým je rád, že si mohl vyzkoušet hrát proti Frýdku-Místku v Třinci. Myslím si, že jsme byli, a to je u nás pravidlem, v prvních pěti, šesti minutách, lepším týmem. Posléze převzali otěže domácí. Naši útočníci byli dvakrát velmi nedůslední v obranném pásmu a dostali jsme z toho dvě branky. Na druhou stranu si myslím, že ve druhé třetině jsme utkání minimálně vyrovnali a z mého pohledu jsme byli i lepším týmem. Ve třetí třetině byl náš plán skóre vyrovnat a tím klíčovým, proč k tomu nedošlo, byl hned začátek třetí třetiny. V prvních dvou minutách jsme měli tři tutové šance. Dvakrát jsme byli sami mezi kruhy, jednou jsme měli samostatný nájezd, tam podle mě ležely klíče dnešního utkání. Kdybychom byli v obranném pásmu více důslední a proměnili stoprocentní gólové šance, mohli jsme myslet na nějaký ten bod.