24., středa 20.11.2019, Zimní stadion Benátky nad Jizerou
4:5p
2:1, 2:2, 0:1 - 0:1
HC Benátky n. Jizerou
Schwarz (Žajdlík) – Buchtela, Havlín, Bukač, Kunst, Niko, Charvát, Had – Rychlovský, Chrtek, Průžek – R. Duda, Najman, A. Dlouhý – Jiruš, Šír, D. Špaček – Klapka, Šafařovský, Wiencek.
HC Frýdek-Místek
Malík (L. Daneček) – Haman, M. Adámek, Hrachovský, J. Adámek, J. Michálek, L. Kovář – Mikulík, Novotný, Kafka – Martynek, Przybyla, Eret – Klimša, Stuchlík, Tomi – Kvasnica, Kaukič, V. Nestrašil – Motloch.
Branky
3. Wiencek (R. Duda, Průžek), 13. A. Dlouhý (Kunst, Šafařovský), 24. Průžek (Rychlovský, D. Špaček), 30. Rychlovský (Chrtek)
12. J. Adámek (Martynek, Przybyla), 24. Tomi (Kafka, Haman), 39. Kaukič (Martynek, Hrachovský), 57. Przybyla (Martynek, Eret), 64. Novotný (Kafka, Haman).
Statistiky
Vyloučení: 4:2
Využití: 1:3
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 31:36
Zblokované střely: 2:7
Vhazování: 28:29
Rozhodčí: Micka, Souček – Bosák, Maštalíř
Diváci: 203
Ohlasy
Valdemar Jiruš (Benátky nad Jizerou): Myslím si, že se hrál oboustranně pohledný hokej, který měl nasazení a kvalitu. Padlo hodně branek. Góly jsme dostali v přesilových hrách soupeře, které jsme špatně ubránili. Soupeř byl hodně kvalitní. Naši kluci hráli hodně slušně celých šedesát minut. K prodloužení se nebudu vyjadřovat.
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): Hlavně předvedený výkon byl dnes asi nejlepší venku. Přestože jsme tam skoro celý zápas pohrávali, tak jsem věřil, že by se to mohlo povést to otočit. Nakonec jsme mohli vyhrát i v základní hrací době, protože tam byla spousta šancí. Třetí třetina jasně v náš prospěch. Přestříleli jsme je, tak naštěstí to dopadlo aspoň v prodloužení - při přesilovce 3 na 4. Takže dnes spokojenost. Kéž bychom na to navázali v utkání se Slavií.