23., pondělí 18.11.2019, Hala Polárka
4:2
1:1, 2:1, 1:0
HC Frýdek-Místek
Malík (L. Daneček) – M. Adámek, Haman, L. Kovář, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský – D. Stránský, Kafka, Stuchlík – Mikulík (C), Eret, Przybyla – Martynek (A), Tomi, Kaukič – Kvasnica, V. Nestrašil, Motloch – Klimša (A).
HC Slovan Ústí nad Labem
Brízgala (Stahl) – Smetana (C), Müller, D. Krejčí (A), Vl. Brož (A), Hes, Zukal, Veber – Ma. Svoboda, J. Havel, Kružík – Grim, Vildumetz, Maršoun – Houška, Kordule, Filip – O. Bláha, Š. Bláha, Jelínek.
Branky
20. Stuchlík (Kafka), 30. Kaukič (Stuchlík, Martynek), 36. Eret, 60. Klimša (Hrachovský)
7. Maršoun (D. Krejčí, Grim), 40. Kružík (D. Krejčí)
Statistiky
Vyloučení: 4:4
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 35:39
Zblokované střely: 1:2
Vhazování: 32:30
Rozhodčí: Robert Čech, Jakub Koziol – Jan Kleprlík, Henrich Kráľ
Diváci: 1100
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): Opět to byl těžký zápas, do kterého jsme nevstoupili vůbec dobře. V podstatě jsme celou první třetinu prohrávali, naštěstí se nám podařilo na konci ze samostatného úniku vyrovnat na 1:1. Do druhé třetiny jsme vstoupili úplně jinak. Tam jsme si vypracovali dvougólový náskok. Je škoda, že jsme o něj přišli. Zase v závěru druhé třetiny - špatné střídání. No a třetí třetina, to byl boj, kdy jsme se samozřejmě snažili ten výsledek uhlídat. To se nám povedlo a do prázdné jsme dali na 4:2. Pozitivní věc určitě bylo to, že za stavu 0:1 jsme zvýšili úsilí a ještě jsme to otočili, protože to byl fakt strašně těžký zápas. Jak herně, tak na psychiku. Hodně lidí od nás totiž očekává, že týmy co jsou pod námi budeme automaticky porážet. Negativní je to, že tam byla spousta individuálních chyb od špatných střídání až po další chyby, ale je to prostě hokej no.
Jaroslav Roubík (Ústí nad Labem): Bylo to vyrovnané utkání a řekl bych, že tam bylo stejně šancí na obou stranách. Soupeř proměnil tři šance a my jenom dvě. U nás to všechno končí na naší koncovce. My dáváme málo gólů. A myslím si, že i ty zápasy předtím, dokázali bychom bodovat, kdyby jsme proměnili všechny šance, kdybychom dali čtyři góly. Ale my dáme jen dva a soupeř 3, pak vyhraje.