22., sobota 16.11.2019, Zimní stadion Kadaň
2:7
1:2, 1:2, 1:3
SK Kadaň
Neužil (55. Wolf) – Novák, Trefný (C), D. Zeman, L. Chalupa, Poizl, Procházka, Mert – Michnáč, Kůs (A), Zabloudil – Čech, Čermák, Wojnar – J. Müller (A), Rindoš, Zd. Zabloudil – Dubský, Homer.
HC Frýdek-Místek
L. Daneček (Loubal) – M. Adámek, Haman, L. Kovář, Hrachovský, Zahradníček, J. Michálek, J. Adámek – Kafka, Hladonik, Mikulík (C) – Eret, Przybyla, Martynek (A) – Tomi, Kaukič, Kvasnica – V. Nestrašil, Stuchlík, Klimša (A).
Branky
18. Zabloudil (Trefný, Kůs), 35. Kůs (Zabloudil, J. Müller)
3. Stuchlík (Klimša, V. Nestrašil), 15. Hladonik, 28. Hladonik (V. Nestrašil, Klimša), 37. Kaukič (J. Michálek, Tomi), 46. Hladonik (Mikulík, Kafka), 52. Stuchlík (V. Nestrašil, Klimša), 55. Kafka (Hladonik, Mikulík)
Statistiky
Vyloučení: 6:10
Využití: 2:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 24:29
Zblokované střely: 8:6
Hity: 6:8
Vhazování: 29:29
Rozhodčí: Michal Kostourek, Alexander Pavlovič – Rudolf Tichý, Ondřej Kokrment
Diváci: 332
Ohlasy
Tomáš Hamara (SK Trhači Kadaň): „Hodnocení je pro mě těžké, poněvadž si myslím, že jsme si nezasloužili prohrát takovýmto rozdílem. Dvě třetiny byly z naší strany parádní. Celý zápas se dle mého názoru lámal v prostřední části, a to za stavu 2:3, kdy šel Honza Müller sám na bránu a nedal. Z protiútoku jsme dostali na 2:4. Následně jsme se nadechli a mohli jsme snížit na 3:4, ovšem nastřelili jsme pouze tyčku. To si myslím, že nám poněkud sebralo vítr z plachet. No a do závěrečného dějství jsme vstoupili v celku dobře, ale po zbytečném faulu v útočném pásmu jsme inkasovali další gól. Do konce utkání soupeř vsítil ještě další dvě branky a bere tři body, takže soupeři gratuluji.“
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): My jsme se na to utkání dobře připravili. Věděli jsme, že nás tady nečeká nic lehkého, protože tady prohrála před nedávnem Poruba, Jihlava… První dvě třetiny byly takové celkem vyrovnané, naštěstí jsme tam odskočili o dva góly. Ve třetí třetině se nám podařilo dát na 5:2 a pak už jsme si to pohlídali. Jsem rád že to takhle dopadlo. Každé tři body pomůžou a je to pro nás plus.