14., středa 16.10.2019, Rocknet Aréna
6:4
2:2, 2:0, 2:2
Piráti Chomutov
Pavlát – Pařízek, Žovinec, Blaha,Havel, Lang, Štochl, D. Zeman – Llewellyn, Pitule, Stloukal – Tomica, Suchý, Klíma – J. Svoboda, Vrhel, Chrpa – Tupý, Jakub Veselý, M. Svoboda
HC Frýdek-Místek
Daneček (46. Loubal) – Hrachovský, Kudla, Michálek, Kovář, Haman, Adámek, Stránský – Květoň, Novotný, Kvasnica – Mikulík, Klimša, Tomi – Martynek, Przybyla, Eret – Nestrašil, Motloch, Geidl
Branky
4. Stloukal (Pitule), 4. Klíma (Tomica, Žovinec), 22. Suchý (Blaha, Lang), 37. Stloukal (Lang, Pitule), 46. Vrhel (J. Svoboda, Zeman), 55. Stloukal (Llewellyn, Pitule)
13. Eret (Przybyla, Martynek), 15. Mikulík (Kudla, Tomi), 49. Klimša (Haman, Tomi), 51. Martynek (Květoň, Hrachovský)
Statistiky
Vyloučení: 6:8
Využití: 1:1
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 33:38
Zblokované střely: 9:7
Vhazování: 34:25
Rozhodčí: Petružálek, Grech – Belko, Tichý
Diváci: 1845
Ohlasy
Petr Martínek (Piráti Chomutov): My můžeme být spokojeni jen se ziskem tří bodů. Neodehráli jsme vůbec dobré utkání. Měli jsme sice dobrý vstup do duelu, kdy jsme se dostali do vedení 2:0. Poté jsme začali dělat chyby a začali si myslet, že z každého protiútoku dáme branku. Bohužel to tak není. Jeden gól jsme dostali a musíme poděkovat Dominovi v brance, protože pochytal několik dobrých šancí. Jen jsme to ubojovali. Musíme přidat, protože chceme něco uhrát a takhle to nepůjde.
Vlastimil Wojnar (Frýdek-Místek): Dnes jsme měli špatný vstup do zápasu, prohrávali jsme 2:0. Do konce třetiny jsme to srovnali a soupeře jsme v první třetině jednoznačně přestříleli. Bohužel jsme zase nevyužili další šance. Potom po našich individuálních chybách nám odskočili na rozdíl tří gólu a my jsme se to ještě snažili stáhnout. Povedlo se nám to na rozdíl gólu, jenomže potom opět takové školácké chyby. Dvě, které nás pak stály víceméně gól na 6:4. Pak už to bylo těžké. Herně jsme určitě nepropadli, bohužel nás momentálně sráží individuální chyby, které se zatím nedaří odstranit.