13., sobota 12.10.2019, Hala Polárka
1:2sn
1:0, 0:0, 0:1 - 0:0
HC Frýdek-Místek
L. Daneček (Loubal) – Kudla, Hrachovský, L. Kovář, J. Michálek, J. Adámek, Haman, D. Stránský – D. Květoň, Novotný, Martynek (A) – Klimša (A), Stuchlík, Mikulík (C) – Kvasnica, Kaukič, Eret – Motloch, Przybyla, Geidl.
HC ZUBR Přerov
Petrásek (Postava) – Krisl, R. Černý, Kubeš (A), Zbořil, Weinhold, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Moučka, Hejcman, M. Kratochvil – Goiš (C), T. Sýkora, Š. Kratochvil – Ma. Svoboda, Süss, F. Dvořák – Indrák.
Branky
17. Novotný (D. Květoň)
55. Pšurný (Kubeš, Zbořil), rozh. náj. Moučka
Statistiky
Vyloučení: 4:3
Využití: 0:0
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 35:36
Zblokované střely: 11:8
Vhazování: 36:40
Rozhodčí: Wagner, Pilný – Pechánek, Axman
Diváci: 1240
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Jsem spokojený, co se týče předvedené hry. Dlouho jsme to drželi na stavu 1:O, škoda, že jsme nedali gól, abychom jim odskočili. Soupeř vyrovnal a prodloužení tři na tři, to už je více méně na náhodu a penalty taky. Dnes nám to nevyšlo, předtím nám to třikrát vyšlo. Každý bod je dobrý, to jsem říkal i klukům v šatně. Dneska to mělo hlavu a patu, doufám, že na to navážeme a budeme zase bodovat.
Vladimír Kočara (HC ZUBR Přerov): Už několik zápasů se trápíme ve finální fázi. Dnes můžeme být spokojeni s prvními deseti minutami, bylo to z obou stran bojovné utkání. Respekt k domácímu týmu a musím vypíchnout brankáře Danečka, který se zachoval skvěle, když odvolal faul. Když to shrnu, jsme šťastní za dva body a se vší pokorou jdeme do dalších zápasů.